Kvelden før kveldenElsker lille julaften, da er julestemningen garantert! Nærradio, kvelden før kvelden på tv, pynte juletre (noe som ikke skulle vise seg å være så vellykket, ettersom det lever sitt eget liv), twist å smørbukk i alle skåler i hele huset ♥  Det er bare lysene på treet som klikker litt, hvis du skulle lure på det med treet..

Gleder meg til i morgen! Mat, gaver, mat, familie, å mat, tre nøtter til askepott.. åå mat :-) Skal seriøst stå opp 07.30 i morgen tidlig for å få med meg Blåfjell, men får jo se hvordan det går i morgen. Skulle egentlig stått opp klokka 8 de 2 siste dagene også, for å få med meg julemorgen, men sånn ble det ikke!

Men mister egentlig litt julestemning når jeg sitter på data'n, så da sier jeg bare god jul til store og små, og godt nyttår! ♥ Itilfelle jeg ikke kommer tilbake i romjulen

- Frida

God Jul

Siden sist

Hallo hallo!

Heh. Vet egentlig ikke helt hva jeg skal si til mitt forsvar om bloggingen min, så da dropper jeg det :-)

Men det har jo skjedd litt siden sist da. Det har kommet ordentlig snø, var ganske bekymret for at jeg kanskje måtte jage pappa ut for å strø potetmel på bakken på julaften, og det har vært juleball, også har det skjedd litt andre ting, og nå er det endelig juleferie! Jeg har til og med fått handlet og pakket inn alle gavene! Not bad. Så nå kan julen komme og jeg kan ta det helt med ro. Gleder meg som en unge til alle julegavene ♥


Photoshop, you know what to do.


tungt? ja
Buss i panna, ny trend ;)


aaw ♥


Anja ♥


Hvilken farge har du på bh'n Birgit?
"Ta bilde når jeg LATER som jeg drikker melk!"


Ski-idiotene is back


Fineste nisseunger ♥


Harrytur til Sverige med søss, broder, og svoger


I dag :))

Ser jeg må fikse ny header nå.. Men det tror jeg at jeg skal klare å ikke bekymre meg over i jula. Jeg hadde ikke med kameraet på juleballet, tenkte at jeg aldri ville fått tid til å ta bilder uansett, og da tenkte jeg riktig! Hadde det super gøy! Haha, omg :-) Jeg fikk ikke tatt bilde av kjolen heller, fillern, men jeg skal sikkert bruke den på julaften også, så da kommer det kanskje et bilde da.

- Frida

Har du fått juleferie?

ELSK!

Hei

Noen har kanskje skjønt det, men mitt største kjærlighetsforhold må være til strikke-gensere. De er supergode, så lenge de ikke stikker, det er fint og det er et slags gammelt preg i det ♥ Favorittene er jo helt klart gamle strikkegensere til foreldre eller besteforeldre som ingen andre har maken, og i går fant jeg en stoor millitærkasse med masse strikkegensere som mamma og pappa brukte da de var små.

Elsker den grå genseren, for den er litt mer slitt, lissom, har litt hull her og der, og den har jo en historie bak seg :))

- Frida

Er du glad i strikkegensere?

Hospitering

Heisann!

I dag var jeg på hospitering på media og kommunikasjon på Hjalmar Johansen. Skulle prøve å finne ut om det var mer inerresant enn helse og sosial, men det var ikke så lett som det skulle se ut som.. Akkurat nå tenker jeg media, i morgen tenker jeg antageligvis helse :p

Det blir nok litt slitsomt å stå opp klokka halv 6 hver morgen på en vinterdag som dette, vertfall i dag som vi måtte vente halv-annen time før vi skulle begynne, og gikk og bare tradda i en time før vi skulle dra.. Men jeg blir nok vant til det :-) Først så satt vi i en liten sal og så på noen små videosnutter, ganske støl i fua etterpå jaa, så lagde vi en liten kalender, så tradda vi :)


??


Fikk prøve oss på å redigere bilder også, skjønte ikke en dritt

Nå er det Blåfjell ♥

- Frida

Back to December

Hallohallo :)

Jeg måtte bare ta en pause fra bloggen, hadde absolutt 0 skrivelyst + at vi skulle ha tentamen som nok tok all insprasjon fra meg. Men nå er jeg tilbake, og kanskje bloggen blir litt mer innholdrik frem til jul :-)

I dag er det endelig desember, LYKKE ♥ Elsker det når det begynner å nærme seg jul, på grunn av tentamen! Haha, geek. Men det er faktisk en ganske fin uke, vertfall når tentamen bare består av å skrive en stil. Resten av ukene i desember er også ganske så chill'e for det er alltid litt mye forskjellig å gjøre, og det hørs ganske rart ut, men jeg liker når lærerene stresser så før jul, freak, men da ender ofte ting opp i at det ikke blir noe :) Eller så blir det bare masse surr..

Skal på hospetering i morgen på medier og kommunikasjon på Hjalmar Johansen, og for en gang skyld så skal jeg og Pernille på noe sånt greier samtidig, hun bor nemlig i Skien. Gleder meg til å se henne igjen :) Men siden jeg skal stå opp kvart over 5 i morgen er det vel best å komme seg i seng. I det siste har jeg vært så sykt trøtt, men allikavell har jeg lagt meg sendt på grunn av tv'n, og da er det mer et mareritt å stå opp om morgenen.


Måtte bare ta et arkiv-bilde, har ikke tid til noe annet

Good night!

- Frida


Velkommen til bloggen min! Jeg er en jente på 15 som blogger mest om hverdagen min + litt andre ting. Håper du liker bloggen min, og blir veldig glad for kommentarer.

+ Legg meg til som vennMai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011


Blogg

bilde
-------------------------------------------------------------------------------- hits