291112

Oi som tiden flyr! Plutselig var det veldig snart desember. Tror dette skal bli en fin jul og gleder meg skikkelig, barnetv, mer klementiner, mer julemusikk, tror ikke det kan komme mer jule-reklamer, julekalender, familietid osv osv. Har allerede komme i julemodus, har bare noen få gaver igjen og har allerede begynt på julebaksten! Eller det vil si jeg og Birgit(med litt hjelp av lillesøstra hennes)har baka DET pepperkakehuset, vi har ikke satt det sammen enda, ikke har vi baka de heller. Vi har kjevla ut deigen og skært ut formene, men det er litt av en prosess det også! 

Siden sist har jeg fått vært i en del bursdager til fine jenter, ellers har jeg bare vært utslitt. Er så lykkelig for at vi har fri i morgen, og at det kun er 3 sløve uker igjen på skolen til det er ferie. Så i kveld skal jeg slå meg helt til ro, være oppe til langt på natt(særlig), og ikke ha noen oppgaver å bekymre meg om! 
Det der er ikke i dag btw

- Frida

All we need now is snow and christmasSå klar for middag hos mormor akkurat nå! Jeg får nesten litt julestemning.

- Frida

SidecutBare tulla med dere, hvis dere ikke skjønte det ;PpppPPp Jeg tror ikke jeg kunne tenkt meg og ha tatt det, litt fordi jeg tror det er litt "upraktisk" og jeg hadde fort angra, og fordi pappa hadde aldri godtatt det, har så respekt for han at det er helt skummelt! Men jeg syns det er fint, så det er greit å lage sånn sveis av og til :-)

Har som sagt ikke vært på skolen i dag så sminka meg sånn jeg ikke har gjort på lenge. Planen var jo egentlig å blogge litt tidligere så jeg kunne komme på mer utover dagen, men fikk i oppgave av mamma å rydde i huset og ble ikke ferdig før nå. Pappa har bursdag i dag, hele 54 år wuhuu, så i kveld blir det feiring! Skal på skolen i morgen også, så kommer i den tidsklemma igjen, men jeg skal se utover dagen hvor mye tid jeg har til overs :)

- Frida

UtbrentOrker så vidt å tenke for tiden så må ta denne blogginga med små skritt, men jeg skal prøve så godt jeg kan å jobbe meg bedre fremover. Skal ikke på skolen i morgen, og jeg kjenner batteriene bare steg skyhøyt bare med tanken da jeg kom hjem istad, så hvis jeg ikke bruker hele dagen til å sove så skal jeg prøve å ta igjen noe blogging.

- Frida 

6 favorites

◊  Buksa mi fra Cubus! Det er så tynt stoff at den ikke er stram i det hele tatt, også er den lissom så rocka(haha) og jeg faller mer og mer for den stilen. Passer perfekt!
   
  


◊ Uansett hvor travelt jeg får det hvis det noen gang vil begynne å brenne, så sørger jeg for å få med kameraet. Etter albumene..

 


◊ Boots'a mine fra DinSko. Planla egentlig å ønske meg dem til jul, men så ble jeg redd for at de kanskje ville kjøpe feil, så kjøpte dem selv :)

  


◊  Sommeren og vinteren er mine favoritt årstider. Helt motsetninger av hverandre, men etter en fin og varm sommer ser jeg frem til å sitte inne å fyre på peisen med de beste seriene på tv, mens man får skikkelig julestemning, og etter en lang og kald vinter lengter jeg etter sene kvelder med venner og reker.


andreabadendyck, marenviks, explode og fannyba
◊  "Pumped up kicks" av Tanner Patrick, orginalen er av Foster The People, mens syns denne versjonen er bedre.
Hei dere! Hadde egentlig tenkt å vise dere 10 av mine favoritter men har hatt dette innlegget lagret i utkast i flere uker.. okei, èn uke. Fikk litt dårlig samvittighet etter hvert, haha. Vet egentlig ikke helt hva som skjedde, plutslig sa det pang så orka jeg ikke å blogge mer.. HAHA. 

Sitter på skolen akkurat nå og skriver dette i hu og i hast, mens alle andre har dratt hjem. Vaktmesteren kom akkurat og ville slå av lyset.. nå er det min oppgave før jeg går, tar det som et hint på at jeg må dra, så snakkes!

- Frida 

Hvor høsten aldri enderElsker å være der oppe! Får på følelsen at jeg er på hytta, og i tillegg får jeg ordentlig julestemning.

- Frida


Velkommen til bloggen min! Jeg er en jente på 15 som blogger mest om hverdagen min + litt andre ting. Håper du liker bloggen min, og blir veldig glad for kommentarer.

+ Legg meg til som vennNovember 2012
Oktober 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011


Blogg

bilde
-------------------------------------------------------------------------------- hits