FML

Hallloo

I dag har vi fri fra skolen for lærerene har planleggingsdag, men jeg har ikke fått så stor glede av denne dagen. Klokka 10.45 måtte jeg dra opp til tannlegen der en lang borre-time ventet. Jeg HATER å borre! Da er det jo bare en ting å gjøre, pusse tennene bedre.. men det er jo alltid noe som er galt uansett. Så nå sitter jeg her da, med bedøvelse i halve underkjeven og tunga.. For det første; så gjør det drit vondt, for det andre; så kan jeg ikke spise!! fml :-(

Har egentlig ikke noe spesielt bra bilde for å beskrive denne dagen, så jeg legger ut dette bilde her, som kanskje kan få meg i bedre humør :)

- Frida

Soon

 Åå, ber til Gud om at snøen skal komme snart! Haha, jeg kjenner jeg får lyst til å gråte når jeg ser på Været og det bare blir varmere og varmere, nesten vertfall.. I dag var det -6 grader da jeg dro på skolen i dag til morgenen, og jeg gikk til bussen med et smil om munnen, faktisk! Tror ikke jeg har opplevd en jul med grønne plener før, og jeg er IKKE klar for å gjøre det nå heller.

Har ikke gjort stort siden sist, egentlig. Jeg har vært i bursdag, og fått kjole til juleballet, endelig! Ble faktisk litt urolig etterhvert.. Også har jeg vært hjemme og spilt Sims2 8-) Vi hadde besøk i går da, av hele familien! Ganske så koslig, men sikkert ganske så dyrt for mamma å de, som måtte kjøpe mat til 12 stk. Haha.

Nå kjenner jeg det lukter vafler her, og det er pappa som lager de ♥ Det er bare han som kan lage vafler i dette huset, og det er han som har det merkligste ingredienser, tror han putter alt han finner av melkeprodukter i røra.

- Frida

Savner du snøen?

I kveld

Hallo

Skjønnhetspleie-kvelden min ble selvfølgelig utsatt til i dag, satt for lenge på pc-en, lol. Men nå har jeg fått smurt meg inn med kropps-skrubb og anisikts-skrubb og alt som er, og er glad for å ikke ha utsatt det enda lenger.

Ellers i dag har jeg ikke gjort noe spesielt, bare ryddet Mont Everst fjellet med klær på rommet mitt etter at jeg brukte 1 time på å finne ut hva jeg skulle ha på meg i dag bare for å dra på butikken å kjøpe to bunter meg garn. Har et lite strikke-prosjekt på gang nemelig :-) Skal også begynne å strikke genser på skolen snart, og jeg har brukt mangfoldige timer foran data'n bare for å finne ut hvordan jeg strikker "vrangt" også et annet mønster, men det vet jeg ikke hva heter. Hva jeg strikker skal du få vite når jeg er ferdig, hvis jeg blir det :))
Haha, suuger til å ta på neglelakk!..

Kanskje ikke så vansklig å skjønne hva jeg strikker. Nå roper pappa på meg og vil ha data'n, så er vel best å leveren den fra meg da, det er jo tross alt hans.. Godt vi skal få skole-pc'ene tilbake snart!

- Frida

Bestevenn


Kunne sitte oppe hele natta <3

- Frida

Skjønnhetspleie

Heey

Endelig helg! Thank you lord! ♥ Hva er vel bedre enn en skjønnhetspleie-kveld etter en har og lang uke? :-)

Det er Rex som sitter bakider, hvis du skulle lure :)) Denne helgen er det en "ta livet med ro"- helg. Skulle vel kanskje egentlig ønske det skjedde mer, men det er godt med noen helger der jeg sitter og ser på tv fra morgen til kveld og spiser opp alt snopet før klokka har nådd 18.00. Nå skal jeg gjøre nettopp det, sitte å glo på tv-boksen og spise opp godteriet som mamma har gjemt innerst i skapet, så skal jeg ta meg den velfortjente skjønnhetspleien som jeg har planlagt nesten hele uken :-)

- Frida

Rapport frå Rinden heim

Heisann!

Har besøk av Birgit akkurat nå og vi skal straks gjøre oss klare til å dra.( Vi skal egentlig ikke noen ting, men jeg skrev det så det ser ut som om vi har et liv her på bygda:) )

Vi har egenltig ikke gjort stort enn å glodd på datan og le av videoer på youtube. Får ikke mer moro enn det man lager selv! :)


Lolcam i mitt ♥

Birgit har egentlig dratt nå, men jeg fikk aldri pubilisert innlegget før hun dro. Haha. Nei, nå har jeg noen lekser som må gjøres! Snx ;*

- Frida

Autumn

- Frida

Hva syns du?

Halloween

Hallo!

I går var det hallowen, men vi juksa og tok feiringa på lørdag :) Jeg, Janne og Birgit fikk samlet en hel gjeng borte på Voje skole og stella til et skikkelig kallas! haha.
Jeg hadde ikke røkt av den røyken der

Vi hadde det ganske gøy vi! De fleste av oss vertfall. Men jeg tror folk har missforstått det med å kle seg ut..

I dag tok jeg turen ned til tannlegen, og det skulle jeg aldri ha gjort! Eller, ikke det at jeg hadde noe valg.. Hun skulle bruke tanntråd på meg, og da jeg var ferdig kjente jeg at jeg var helt sår i munnvika! Følte jeg lignet litt på Joker i Batman :] I dag er det 1. dagen i november dere! Ett steg nærmere vinter og jul ♥

Men nå tror jeg pappa roper "maat" nede, så er vel best å gå da.

- Frida


Velkommen til bloggen min! Jeg er en jente på 15 som blogger mest om hverdagen min + litt andre ting. Håper du liker bloggen min, og blir veldig glad for kommentarer.

+ Legg meg til som vennMai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011


Blogg

bilde
-------------------------------------------------------------------------------- hits