Her kommer den kalde fine tida

Vil bare minne dere på innlegget jeg skrev for litt siden.. Er redd den kanskje kom litt tidligere enn planlagt, men går den neste måneden like fort som denne så blir ikke det noe problem. Lenge siden det var så stort mellomrom mellom bloggingen! Har vært litt opptatt i det siste, torsdagen rakk jeg det aldri og på fredag dro jeg og Audun rett opp til Rauland etter skolen, og ble der til søndagskvelden, på mandag var jeg syk, og rakk det ikke i går heller..

Dro rett til halloween-fest hos Birgit etter skolen i dag, gjorde det ikke vanskligere enn å klippe i en topp og sminka meg litt, men jeg hadde det veldig morsomt :-) Skremte vettet av noen 12-åringer ivertfall haha! Huffameg. Skal ha OD dag i morgen og skal bare være her hjemme å vaske i huset, så da kan jeg sove lengeee. Det var faktisk mye lettere å stå opp i dag når jeg tenkte på at jeg kunne sove lenge i morgen, utrolig hva litt søvn kan bety for en. Kjenner jeg er stuptrøtt, skal prøve å skjerpe meg igjen, snakkes! 

Legger ut flere bilder fra helgen senere 

- Frida

Før leggetid

Kjenner jeg gleder meg til å søvne til regnet som hamrer ned på taket(hvis det fortsatt regner da), er sykt trøtt!. Var på Ponduro og kjøpte nagler som jeg skal feste på baklomma på den røde buksa mi i dag. Jeg kjøpte tre poser med 10 små i, og da jeg kom hjem skjønte jeg fort at det var for lite for å si det sånn, evighetsprosjekt! Haha. Ha en fin kveld videre :-)

- Frida

Dagens antrekk +
Genser/ Vero Moda  denim-vest/ aner ikke..  bukse/ Cubus  lue/ Cubus

1. Wow, hvor lite feit gjorde ikke den genseren meg 
2. Ikke meninga å leke modell, trodde faktisk jeg smilte på det bildet..
Haha, må bare forsikre meg, har blitt sykt paranoid. 

I går var det akkurat 1 år siden jeg skrev dette innlegget her. Var jo helt hysterisk, og jeg husker at det faktisk var ordentlig vondt, uansett hvor psykotisk det hørs ut. Jeg ble skikkelig deprimert når snøen aldri kom, ikke sånn alvorlig deprimert, men deppa da, som varte i 2 måneder lissom. Rart jeg sier dette faktisk, men jeg husker den kvelden jeg hadde krangla med mamma å de eller noe, også lå jeg på rommet og gråt(haha), jeg ble så lei meg for i tillegg hadde jeg så lyst på snø, så kikka jeg ut vinduet på rommet mitt også virka alt så skurrete, akkurat som om det var et kornete bilde. Jeg løp ut i gangen for å se på den gatelykta vi har i oppkjørselen og så det dalte ned snøfnugg store som kattunger! Tror jeg aldri har vært så lykkelig før, hahaa! Uansett da, så var poenget mitt at jeg har "vokst" fra det nå skjønner jeg. Gleder meg fortsatt til jul og vinter, men jeg ser for meg at den ikke kommer før tidligst slutten av november, så tenker ikke på at det skal komme snø snart. Sikkert fordi jeg ikke har nok energi til annet enn å ta det med ro å leve i nuet :-)

- Frida

Hun på B

Hei dere! Var litt utslitt i helgen så orka ikke å blogge, hehe. Hadde en veldig fin helg da, på fredag fikk jeg slappe heelt av som planlagt, Birgit kom på besøk på lørdagen, blir så lei! Og på søndag var jeg hos søster Ina og bare slappa av. Vi lagde indrefilet, soppstuing, partypoteter, maiskolber og saus, ah gud på jord, elsker det! ♥ Jeg og Birgit gjorde vel stort sett det vanlige, ikke noe spess. Tok på oss lua og snowboard-brillene og sykkelhjelmen og cruisa litt. Chill og digg. 

Haha, litt hyperaktiv den kvelden. Og hvis du ser at de siste bildene ikke er hos meg, så ro ned, det er hos Birgit, jeg vet det, vi bestemte oss for å slå oss helt ut og var begge steder på en kveld! Har sykt latterkrampe akkurat nå.. Nåvel. Har egentlig en matteprøve i morgen, men det er så vanskelig å pugge til en matteprøve syns jeg, vet liksom ikke helt hvordan jeg skal gjøre det, haha :p Har også en oppgave i å finne et bilde som betyr noe for meg, som jeg skal framføre foran klassen. Best å begynne nå, har mange bilder jeg ville vist også kan jeg bare plukke ut 1. Ha en fin mandagskveld!

- Frida

Dagens antrekk
strikkejakke/ Vero Moda(fått av søss)  bukse/ Cubus  genser/ gina tricot
sko/ din sko

Hei! Haha, ikke noe vakkert ansikt i dag nei. Orket ikke å blogge i går, var så sliten rett å slett. Men i dag er jeg i fredagshumør! Gleder meg til å få rydda litt på rommet, ta en laaang dusj, hoppe i dasseklærne, og spise verdens beste hjemmelaget pizza ♥ Har ikke noen spesielle planer for helgen, og det er egentlig ganske greit. Har gledet meg til i dag helt siden søndag, presse meg selv til å være våken lenge uten å måtte bekymre seg for hvordan jeg skal klare å stå opp morgenen etter! Best å gjøre fredagsplanen min nå, ellers går den i vasken.

- Frida

Today's
Genser/ Carlings   bukse/ Cubus

Endelig fjernutløser til kameraet! Skjønner allerede ikke hvordan jeg klarte meg uten tidligere. Antrekket i dag var jo flaut kjedelig, men du aner ikke hvordan ting virkelig går i slow motion så tidlig på morgenen, og alt du vil er bare å komme deg på bussen så du kan sove videre! Vil ikke akkurat ha på ubehagelige klær da.

Håper dere skjønte litt av greia i forige innlegg, føler jeg suger til å skrive seriøse tekster, for det er så mye jeg vil si og komme frem med så blir det bare kaos i hodet og kaos i teksten. Men nå har jeg brukt altfor mye tid her enn det som var planlagt, har en prøve i kost i morgen som jeg må lese til også. Snakkes fininger!

- Frida

Global Dignity Day

Hei! I dag var det noen fra en uavhengig organsisasjon, Global Dignity, og hadde et lite foredrag eller timer, eller hva man skal kalle det. De skal på besøk til 150 skoler rundt om i landet, og det de snakker om er verdighet. De snakket om hvordan vi kan løfte hverandre frem, og toleranse, omtanke og ikke minst respekt for hverandre. Kronprins Haakon og 2 karer til stiftet dette initiativet etter et møte om internasjonale utfordringer under Economic Forum, og de så en mulighet til å bruke ordet verdighet for en positiv endring og utvikling.

De delte oss inn i grupper i klassen og snakket om hva verdighet betyr for oss, og historier hvor vi har følt godt om oss selv etterpå, der du kanskje har hjulpet noen eller fått hjelp, eller et fint kompliment for eksempel. Jeg er sikker på at vi alle en eller annen gang har følt godt om oss selv en gang hvor, f.eks. du har sett en mann miste lommeboka si og du løper bort og gir den til han og han blir helt i ekstase, eller hvor noen har gitt deg et kompliment, "Åh, så fin du var i dag!" eller noe. Det er disse små tingene som teller! Det forandrer livet ditt, kanskje for èn dag, eller kanskje for resten av livet. Man ønsker vel å føle seg bra hele tiden, og hvis man bare gjør en liten ting hver dag, du trenger jo ikke å være en superhelt som redder liv, men bare hjelpe en gammel dame som ikke rekker opp til hylla i butikken for eksempel, da vil jo livet ditt forandre seg! 

Jeg er ikke en person som er så veldig flink på det der, men alikevell vet jeg hvor mye det gjør for èn, enten deg selv eller noen andre. Derfor har jeg satt meg mål og bli flinkere på det, gi komplimenter, hjelpe de som jeg ser sliter. Det er derfor jeg liker å gå på Helse og Sosial, hvor jeg kan hjelpe og kanskje oppmuntre andre mennesker på den måten hver dag. 

 

http://www.globaldignity.no/ hvis dere vil vite mer :-)

- Frida

Har Global Diginity vært hos dere?

Kamuflasje

Elsker genseren min fra Cubus! Er ikke så veldig tjukk og god, men fin og behagelig å ha på er den! Tror jeg vil begynne å prøve meg på antrekksbilder. Jeg vet hvor kjedelig en blogg kan være uten, men jeg har egentlig aldri følt meg helt komfertabel med det. I tillegg må jeg bruke selvutløser, ikke bra, og etter 10000 bilder ble det disse to i dag, men det er jo en start :) Buksa mi er også fra Cubus, hvis du skulle lure, hvis du ser noe i det hele tatt da. Katten er ikke til salgs.

- Frida

Hva syns du?

There comes a timeAh, til tross for at høsten er både kald og mørk, er jeg faktisk glad den er her. ♦ varme jakker ♦ skjerf ♦ converse ♦ boots ♦ peiskos ♦ og et skritt nærmere jul ikke minst! love♥

- Frida

Som jeg lovte

Hei! Siden jeg skal bli et nytt og bedre menneske så skal jeg for en gang skyld blogge som jeg lovte. Får meg selv til å virke skikkelig bra! 

?  Som sagt har jeg fått mange nye venner, og jeg tror vi har et bedre klassemiljø enn de fleste? Vi er en skikkelig sammensveisa gjeng, utrolig nok siden 99% av klassen er jenter, haha. Er fortsatt ganske      sliten når jeg kommer hjem, men det har fått meg til å sette mer pris på hjemmet. Tror ikke akkurat jeg kommer til å pendle alle åra jeg har på skolen, alle jubler når vi starter senere på skolen, mens jeg      må stå opp halv 6 uansett. Har drøftet mye fram og tilbake slik, men har bestemt meg for å leve i nuet til den tid kommer. 

? Jeg har feiret 16-årsdagen min med fantastiske jenter!

? Jeg har fått mopedlappen! Livet mitt har blitt simpelt etter det.
       (ingen bilder) 

? I høstferien var jeg for det meste på jakt, dårligste sesongen vi noen gang har hatt, og har hatt den største skuffelsen i mitt liv! Jeg kommer fra bygda. Jeg, mamma, Anette, Ina, og Ellen var på photoshoot i    Skien. Det var kanskje ikke akkurat sånn som vi hadde sett det for oss, men vi fikk jo noen fine bilder. Apropo Ellen, jeg skal bli tante for tredje gang i november for ei lita jente som skal hete Sigrid :-)            Gleder meg VILT til å kjøpe julagaver til ei lita jente, haha♥ ?  Har vært på fine jentekvelder, sånn som på fredagen hos Birgit. Elsker sånne kvelder når man ikke har sett hverandre på ukesvis, og du kjenner du virkelig begynner å savne alle like mye! 
hahaJeg var jo som sagt hos Dorthea i går, men har ikke rukket å lagt inn noen bilder derfra enda, og ikke rekker jeg det heller. Drar straks til Ina, som har flyttet tilbake til Drangedal fra Siljan, kanskje en liten ulempe for meg, men er veldig glad for å ha henne her! Nå må jeg stikke!

- Frida

Missed me?

Hei dere! Bestemte meg for å komme tilbake etter nesten 2 måneder med pause, og gjør det med masse ny insperasjon, eller litt ivertfall. Skrev det i forige innlegg også, men nå er det noe annet, jeg ser noen av dere fortsatt stikker innomm, og jeg er så glad for det! 1 og en halv måned borte, og dere glemte meg ikke ♥ Hahaa. Ja, ler fortsatt av meg selv. 

Har fått gjort en del siden sist, meen jeg kommer ikke på noe nå. Fint liv. Har jo faktisk fått et da så jeg kan ikke love at det blir blogging hver dag, som jeg gjorde før! Men nå drar jeg straks til Dorthea, lover og fortelle litt mer om den siste tiden i morgen! Tror jeg.

 
Har fortsatt halvlangt hår, det bare syns ikke så godt

Snakkes!

- Frida


Velkommen til bloggen min! Jeg er en jente på 15 som blogger mest om hverdagen min + litt andre ting. Håper du liker bloggen min, og blir veldig glad for kommentarer.

+ Legg meg til som vennOktober 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011


Blogg

bilde
-------------------------------------------------------------------------------- hits