Gruusomt

Oh sweet Jesus  !! Jeg får så sykt jule/vinter-steming nå som det nærmer seg slutten av høsten. Tror nok det ikke er så altfor lenge til snøen kommer, forhåpentligvis! Er snøen kommet, er vintern kommet, vertfall for meg. Og jeg får helt klomp i halsen bare jeg tenker på jul! Jeg er som en unge, hodet mitt eksploderer, jeg gleder meg så! Haha. Da får jeg egentlig litt angst, for julestemninga ikke komme for tidlig, og jeg kunne nesten ikke se på julebrusen som har kommet i butikken i dag

Haha, huff. Det er kanskje ikke så ille som det hørs ut som, men det er litt ille.

- Frida

This week

Hei igjen!

Har kanskje ikke vært så særlig flink til å blogge dennne uken, men nå tenkte jeg at jeg skulle gi dere et innblikk på hva denne uken har gått ut på!


Lekser..


Besøk (ååå! hælledussan hjertet mitt smelter♥)
Mer besøk + matlaging. De gærne har det godt, sier jeg bare ♥


Mere lekser..
Også stuslige Tippen ungdomsklubb :)

Og dette er nå:I går passet vi tanteunger, Theodor og Tobias. Rimelig trøtt og sliten i dag ja! Eller egentlig så slapp jeg lett unna i går siden jeg dro på Tippen, men det tok jeg igjen i dag :))

I morgen skal jeg og siss Anette gå med bøsse for tv- aksjonen, gleder meg! Vi hjelper til med en god sak da, så det skulle jo bare mangle :) 

- Frida

Skal du gå med bøsse for tv- aksjonen: Vi rydder for livet?

Hallo i luken!

Hallo :)

Bad bloggings i de siste 2-3 siste dagene. Jeg har vel egentlig ikke stort å skylde på enn meg selv, også har jeg vel ikke gjort så utrolig masse festelig som er verdt å blogge om. Men på lørdagen var det jo faktisk ganske festelig! Etter en lang uke med no connection, tok jeg en liten tur til Birgit. Det var ikke lenge jeg kunne være der... ble kasta ut... neidaa! Men på de få timene jeg var der så rakk vi å lage pizza :) Den var skikkelig god altså! Jeg skulle egentlig ta bilder, men jeg var så opptatt med å holde kundene på Frida&Birgits Pizzeria fornøyde, best å gi hva de vil ha! :) haha.


Åpningstider: ... Kanskje en sjelden lørdag iblant klokka 20.00 eller noe.


Sjekk jeg snurrer pizza på bare fingern a! Bilde er stjålet fra Birgit Burger 

Og siden jeg bare har de bildene så tok jeg meg tiden til å ta noen meget lekre bilder bare for å gjøre innlegget mer... bilde-rikt
Hihi, løl x)=);*<3


Oiii, se hun i vinduet der, ops, klomsete meg! :-))

Men nå tror jeg senga roper på meg. Den er etterlengtet etter en lang dag bort på Voje skole sammen med Birgit og Janne, planlegger et lite halloween-party skjønner du, og satser på at det blir kanon!

- Frida

Light


- Frida

Jentekveld i familien Moland

Hoho, den overskrifta virka litt sånn... spess?

I går dro jeg, mamma, Ellen og Anette til Ina som har flyttet til Siljan. Vi stoppet på Herkules og kjøpte litt mat som vi lagde hos Ina. Alle jentene i familien var samlet mens guttene var på jakt lissom, det var bare så utrolig koslig :)
Ellen har fått seg ny hund, og det er den skjønneste hunden jeg noen gang har sett! Det sier jeg til hver hund jeg ser..


Tror ikke han syns den var like søt, han var mer livredd, haha ♥
Nam!


hahahaha, jeg syns det var godt altså! :)Nå sitter jeg og mamma og godter oss foran tv'n med godis og Costume. Kjenner jeg nyter livet på en sånn høst-kveld ♥ KLEINT, hahahhaha.


Gud hvor mye dritt det er i det bladet, unnskyld meg.

Nå begynner Torsdag kveld fra Nydalen!

- Frida

Depend
It's CRAP

Har neglelakk langt utpå fingrene og ikke spesielt mye på neglene, ikke var fargen så spesielt fin heller. Haha :-p H&M neglelakk foreverTar med dette bildet, syns det var så pent :-)

- Frida

Hva syns du om Depend- neglelakk?

Finally

Hallo :)

Endelig ferdig med designet! Har sittet, ja, vertfall 2 timer å bøla med dette designet. Jeg ble så lei av det vanlige og kjedlige greiene blogg.no hadde å by på, så jeg fant et gratisdesign og ba til Gud for at det skulle funke. Og det gjorde det! :) Headern ble kanskje litt fail, men det får gå.


Uredigert, but but.

Skal vertfall klappe sammen datan nå! Hvis jeg finner på noe annet å gjøre...

- Frida

Parkas parkas!Haha, vellykka bilder må jeg si. Elsker den nye jakka mi ♥ Du finner den på Cubus, og du har sikkert sett den på reklama.

Tuddelu alle søte små, og store :))

- Frida

Hva syns du om parkas- jakkene?

moose- hunting

haha.. kanskje litt intern overskrift, do you remember, Birgit?

Heisann heisann! I helga har jeg vært på elg- jakt. Jeg kom hjem igjen i går kveld, og hadde fått rimelige mengder med frisk luft ja :) Eller masse svette mannfolk som fiser og raper.. jaja. Det ble to hjort iløpet av de to dagene, hinn og kalv. Men søndagen gikk for det meste i å vente på ei hinn som kanskje var skada.. Det regna, jeg var kledd for å drive, og vi måtte sitte på post! Du må tro jeg gledet meg til å komme hjem etterhvert! Jeg kunne godt ha vært der lenger, men det var godt å komme hjem også :)


Haha, Tone Mari søta :)


Vår eneste lyskilde der oppe ♥


I peis-stua sammen med fetter og bror


trøtt..


Redning! Fant en haug med gamle topp og wendy blader


Nesten hele gjengen samlet til middag
haha, på søndagen


Skulle det ha skjedd noe, er det på den måten vi skaffer hjelp.

I dag dro jeg og mamma til Sannidal, og jeg fikk kjøpt meg en parkas- jakka, love it! Skal vise den i morgen, men nå tror jeg hodet mitt eksploderer sitter jeg et minutt lenger..

- Frida

School? - Blaah

Hallo :)

I dag var jeg ikke i godt humør da jeg våkna. Jeg våkna og så rett opp i taket og var kjempe sur for å måtte stå opp å gjøre meg klar til skolen, noe som jeg vanligvis ikke blir sååå irritert over, så tenkte jeg "godt det er fredag, og siste dagen jeg må gjøre dette.." Men det var jo TOORSDAAG.... det gjorde ikke dagen noe bedre.

Men nå er det bare en natt til, så er det helg! Og da skal jeg stå opp halv 7! <3<3<3 Men da står jeg ikke opp for å gå på skolen, og etter helgen er det en heel uke med bare sløving :) Men nå får jeg sluke hodet ned i geografi-boka, har en stor prøve på 5 kapittel i morgen. You see why I'm tired? Blaah.


Kitty :))

Lite å blogge om for tiden, så tar gjerne imot tips. Drar forresten på jakt i morgen, så da blir det nok ikke noe blogging fra meg, eller kanskje i morgen før vi drar.

- Frida

Er du lei av skolen?

Bakemester Harpus
Pent.

Ekspert på muffins- baking! De ble faktisk ganske gode... skrytskryt :- ))

Har egentlig ikke gjort noe stort i dag, hadde bare en oppgave i matta jeg måtte gjøre, så stakk jeg ut å kjørte litt scooter. Etter en stund kom pappa ned til meg og ga med den gamle scooter-hjelmen, og så sa han at jeg skulle kjøre ned til hovedveien og opp igjen. Du må tro jeg hadde lyst til det! NEI. Jeg var skikkelig flau, og sørget for at det ikke var noen biler der da jeg begynte å kjøre nedover, uheldigvis lyktes ikke planleggingen min... Nå ble det masse prat om lite interresant, så best å avslutte her :)

- Frida

Photo's by meAlle bilder er tatt av meg 

- Frida

Hva syns du? 

Partyfaktor 10!

Hallo alle sammen!

Denne helgen har vært super! På fredag var det klart for en elevfest på skolen, og siden jeg ikke har vært på noen av de andre elevfestene iløpet av disse tre årene, så tenkte jeg at jeg skulle gi det et forsøk dette siste året mitt her på ungdomsskolen. Overraskende nok var det faktisk ganske gøy, selvfølgelig var det ikke såå mange 10. klasse- gutter der, så jeg, Birgit, Anja og Mascha nøyet oss med gutter fra 8. klassinger. Må tro vi ble populære blant guttene! :-)

I går var jeg i bursdagsselskap. Det var også veldig gøy! Det var ordentlig barnebursdag, vi så på masse gode disney filmer, altså vhs-filmer (og i alle de reklamene føre filmen begynte, fikk alle sammen frysninger for det var så savn), vi lette etter godteri, og dansa og sang, også gikk alle sammen i pysj. Jeg vet ikke helt hvor pysj kommer inn i bilde i barnebursdag, men det var ingen dum idè.


Hvis ikke dette ser kult ut, da vet ikke jeg!! ..


"årets drittunger"


Rart ikke disse fikk noen pris.


Pyramide is the shit!
Denne ventet på meg hjemme.. Sto faktisk lenge og vurderte om jeg skulle gå forbi den og inn på kjøkkenet eller bare løpe opp på rommet å legge meg.


Det var visst to døgn med vhs-filmer til sammen, men vi så ca 3 timer bare, Løvenes Konge, Tornerose og Mulan :))


I'm fucking serious


Bursdagsbarna, Anja og Sara ♥
Haha, se på Simba : ]]


Gjengen, bortsett fra meg da .

Etter det, NO MORE PICTURES! Heh.
Ja, så denne helgen har det vært høy parytfaktor. Ikke i dag da, men det var egentlig skikkelig godt å ikke gjøre noen ting i dag.

Nå er det bare en uke igjen og så er det høstferie, gleder meg! Skal på jakt, og etter det tror jeg at jeg bare skal slappe av, lade opp til de neste 9 ukene med skole før jul :)

- Frida


Velkommen til bloggen min! Jeg er en jente på 15 som blogger mest om hverdagen min + litt andre ting. Håper du liker bloggen min, og blir veldig glad for kommentarer.

+ Legg meg til som vennMai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011


Blogg

bilde
-------------------------------------------------------------------------------- hits