Not dead yet

Hallo hallo!

Jeg ble ikke skutt på jakt, jeg måtte bare ta en liten pause fra bloggen. For det å sette meg ned på datan å laste opp bilder og bøl var ikke det som fristet mest. Men nå er jeg tilbake og jeg har tenkt å dele jaktbilder med dere, lucky you! Haha. Jeg har ikke bilder fra når vi var i selve skogen å jakta, og den som tror at jeg drar med meg et kamera på 1 kg i skogen når man blir sliten og varm, og det er bratte fjell og man har bare lyst til å legge seg ned å dø, og når man i tillegg aldri gidder å dra fram kameraet for å ta bilder av noen tretopper... prøv det heller selv.

Haha, svært negativ i dag :-) Men i vertfall så ble det ikke noe hjort på oss i helgen, men om ca. en uke, da er det på'n igjen og da er det mye mer morsomt for da jakter vi på alt av elg og hjort.


Luringen!


Haha, skjer med skikkelig vrengt tryne på den ene sida?


Bare lurer..
Haha, Rikke ♥
èn som vertfall er våken halv 8 om morgenen


Pappa med kaffekoppen ♥ hehe


Så jaktklare som man kan bli! Eller... crogs?..


Etter at vi kom tilbake fra en slitsom jaktdag.

Får ikke mere moro enn da man lager selv sier jeg bare.

I dag er planen å kjøre litt scooter og kanskje se på håndballkamp. Kjenner det skal bli godt med helg nå, det er en stund siden jeg hadde en helg hvor jeg bare har slappet av og har sluppet å stå opp tidlig. Men det er kjedelig og bare gå rundt å dasse hele helgen, så kanskje jeg finner på noe etterhvert.

- Frida

Hva skal du i helgen?

Jaktprat

Heyhey!

I dag reiser jeg, Audun og pappa på hjortejakt på Jysreid! Vi skal bli der hele helgen sammen med en hel gjeng pååå, mange nok. Jeg gleder meg egentlig mest til elgjakta for der er det litt større sjanse for å i det hele tatt få noe, også varer den lenger såklart. Hele familien, eller vertfall de fleste onkler og søskenbarn er samlet og ler og skravel og har det supert! Kan ikke si at vi som bor på landet har en fordel fordi vi kan dra på jakt, for tro meg det er ikke bare bygdefolk som har jakt som interrese! På vårt jaktlag har vi folk fra både Skien og Oslo. Det er der meg og Tone Mari sine venner kommer fra, Pernille og Rikke, og etter et langt år skal vi endelig sees igjen i dag :-D

Vi skal nok bare hive i oss noe mat, opp å handle tonnevis med ordentlig jaktmat, som lapskaus, egg og bacon, sodd osv. Så tar vi nok å kjører strake veien til Jysreid. Vi er kanskje litt mer heldige, for Jysreid ligge i kommunen vår, og er bare 20-30 min unna, mens de fra Skien og Oslo har en litt lengre vei. 


Elgjakta 2010 ♥ Jeg må jo nødt til å ta min tradisjonelle jaktpraten hvert år, haha.
Ønsk oss lykke til, eller twi twi, eller twee twee eller hvordan det skives i det hele tatt... :-)

- Frida

Magien med sjokoladepudding

Hey'

Her om dagen prøvde jeg noe kult. Mamma hadde kjøpt sjokoladepudding til dessert, og på pakka står det at hvis man varmer litt sjokoladepudding i mikro'n og setter den i kjøleskapet en liten stund, så kan man forme den akkurat som man vil. Jeg tror det står det vertfall. Da måtte jeg selfølgelig prøve, og etter uttallige ganger i mikro'n, skjønte jeg hvordan det skulle gjøres. Men når den først var ferdig nedkjølt hadde jeg ikke noen fantasi! Derfor endte det opp med en stusslig mann/dame formet ved hjelp av pepperkakeform :-) Også må jeg si at vi hadde ikke noe kakepynt eller noe, så derfor litt pasta, sukker og peanøtter..

Ser det godt ut? Nei. Jeg samkte ikke på det griseriet der, men jeg skjønte at konditor ikke var mitt yrke, og lot drømmene mine skylle bort.. Og så tok jeg meg en ny skål med sjokoladepudding rett fra boksen :))
Hehe.

Det var egentlig ganske gøy, og det går jo fint an å lage noe annet, og kanskje du har litt mer fantasi enn meg. Sjokoladepudding rett fra boksen er også veldig godt.

- Frida

Ett ord...

Jeg vet at headern ble litt fail.Det var forresten 7 ord :-)

- Frida

Søster weekend i Rauland

Hallo hallo!

På fredag dro jeg og søstrene mine til søsteren min i Rauland. Vi hadde det utrolig gøy, og lo masse! Men man må nesten ha vært der for å forstå :))) haha. Etter å ha studd, som vi liker å si det, i oss fårikål her hjemme, kjørte vi i en dundrande fart med bekymring til vertinnas blodtrykk ettersom vi ble en del forsinka. Etter en ganske så minneverdig stopp på Statoil i Kvitseid, og snarvei for å slippe krysset i Brummendal- som også er kalt Brunkeberg, og en tur gjennom Øyane- Øyfjell, kjørte vi strake veien til Vå i Rauland, eller Vinje eller hva du vil. Da klokka var rundt 20.00 kom vi til et hus med et bord dekket til 3-retters middag, NAMM! ♥


Haha, lastebilen slapp oss forbi rett før kvitseidkleivane, og når vi var ferdig på Statoil i Kvtiseid hadde den jaggu dratt oss igjen!
Fokus på veien i en fart på 110? pingler.


Noe som kanskje bekymret meg litt...


Åhh, naaam!
Søstrene Sisters :-)


Anette aka Eli Hagen klar for Shopping i Åmot på lørdagen


Fjellluft ♥


Dette var det som ventet oss i Åmot
Middagen på lørdagen :)

Den brannen i Åmot var forresten en øvelse, og det var ingen som bodde der, den lå rett med veien og den skulle bygges ut eller noe. Men helgen var ivertfall super!

- Frida

Hva gjorde du i helgen?

Idrettsdag på dust/dus

Halloo!

I dag var det idrettsdag på skolen, og for en gang skyld gadd jeg å ta med kameraet.


Skjønner skepsisen Kristian
Vi har alle våre metoder.


HAHAHAHA


De tok imot alt med åpne armer!
"SJEKK froske-stillinga a!!," haha

Jeg tror klassa vår gjorde det ganske bra, etter at vi hadde gått rundt hele dagen og sørget for at alle hadde fått gjort alt. Vi var så opptatt med det at vi glemte å delta selv..... neidaaaaa! Stafetten kunne vært bedre, men 6. plass er ikke noe å klage over :-]

Nå er det snart middag og etterpå det så går turen til Vå! Vet du hvor det er? nei, tenkte meg det, men det er vertfall i Rauland. Jeg skal tilbringe hele helgen der oppe sammen med søstrene sisters, altså meg og søstrene mine. Satser på at det blir en knall helg, med masse god mat og turer opp i fjell og skog (håper forresten på at det ikke blir så mye av akkurat det). Det kan hende det kommer en liten update iløpet av helgen.

- Frida

My Hair

Hallo

Jeg farget håret i går og her er resultatet:

Darknes. Jeg er fornøyd. Etter at jeg hadde fått vasket og fønet håret i nesten en time, ble jeg kanskje litt skuffa. For å si det sånn det er nesten mer rødskjær nå, men det oransje er ivertfall borte :-) Ble så deppa at jeg la meg tidlig, furteguri. Men når jeg våknet i dag til morgenen var det litt bedre, kanskje det hadde noe med at jeg var ferdig uthvilt siden jeg la meg halv 10 kvelden før.:-o Det er egentlig litt mørkere enn man ser på bildet.

- Frida

Hva syns du?

Forandringer, forandringer

Jeg liker egentlig ikke alltid at ting forandrer seg, men i dette tilfelle er det virkelig nødvendig! Har slitt med "rødt" hår en stund nå, og nå håper jeg på å få det litt mørkere. Jeg farget håret mørkebrunt i fjor høst også, men denne gangen tror jeg har kjøpt litt lysere. Håper den bare er mørk nok til å skjule vertfall litt av det rødskjære jeg har arvet av min oldemor som jeg ikke har sett eller hørt noenting om, bortsett fra det med at hun hadde rødt hår og krøller :]

Venter bare på at Anette skal komme nå, og da er det ingen vei tilbake...


Happyface.

Kommer før og etter bilde senere, kryss fingrene for meg. Det er forresten en vei tilbake, vi kan bare opp på butikken å bytte den hvis Anette ser at det vil bli helt feil. Heh.

- Frida

Hodejegerne

Heyy

I går dro jeg på kino med familien, vertfall litt av den. Vi så på Hodejegerne, og fy flate den var bra! Haha, jeg har aldri sitte å gjemt meg bak en jakke, eller noe annet for den saks skyld, og nesten begynt å gråte av en norsk krim. Den hadde også noen morsomme scener så det var ikke bare skyting å spenning. Jeg syns at sånne filmer med masse skyting og drama blir litt for langdrat for meg, men denne her var skikkelig bra. Mamma og pappa kjøpte boka for en stund siden, og de fikk lest den før vi så den på kino, men jeg syns filmen var så bra at jeg snart vil sette meg ned å begynne å lese boka jeg også.


Aksel Hennie spiller hovedpersonen, og nesten hver gang jeg ser han i en film, forelsker jeg meg i han! Haha, han er egentlig ikke sååå kjekk, men han er en utrolig flink skuespiller! Også den stemmen hans, gaaad ♥  Skulle ønske jeg var Tone Damli noen ganger. Haha, huff, nå gikk det litt langt her. Filmen er vertfall til å anbefale! Terningkast 6 fra meg :))

- Frida

Fesjå!

Heihei!

I går dro jeg på Dyrsku'n sammen med Anette og Audun, og senere møtte vi Ellen og Tarjei. Jeg fikk virkelig gått av meg noen kalorier, for alle de lyktene som Ellen skulle ha! Et par med lykter her, et der, fram og tilbake i bilen. Eller, det ble en tur til bilen, men de hadde parkert i Brunkeberg nesten. Haha, klage litt :-) Jeg gadd jo selvfølgelig å dra med kameraet, tok jeg bilder? nope.

Men alt i alt var det en fin dag! Det var en bod med ringer strødd utover et bord, det var nok ringer fra H&M, Cubus, Gina Tricot osv. Da jeg og Anette så bordet stoppet vi opp med en gang å sto der i nesten en halvtime, men det ble nå noen ringer ut av den halvtimen.


To ringer for 150 kr, det hadde nok vært billigere å kjøpe de i den butikken de egentlig kom fra

Jeg fikk også kjøpt en heeerlig genser!

Løøøv den genseren! Til vintern skal jeg bruke den hver dag :-]

Pappa ble nok litt glad for at jeg hadde kjøpt en genser som er perfekt til jakt, og som er sånn standard-genser i familien. Smisk smisk :))))) neidaaa.

- Frida

Har du vært på Dyrsku'n i år?

hyttetur som hobby :)

Hallo

Som jeg sa var jeg på hyttetur forige helg i Bamble sammen med en hel gjeng på 9 stk. altså 9 ungdommer med masse hormoner å fliring å masse godteri. Ja, det kan man si. Ikke at jeg satt utenfor å bare kjefta og bare ville at alle skulle være stille, jeg var jo en av dem som herja mest :)) Det var en utrolig koslig tur, og vi må gjøre det igjen om sommeren når det er litt bedre vær, for den helgen var det overskya og regn hele tiden. OG vi fikk til og med lus! Eller nei, vi sjekka hverandre om vi hadde det, men vi så ingenting, og når vi kom hjem viste det seg at en av oss hadde det allikavell.
pizza med mange gode venner etter en lang fredag, love ♥


Vi hadde bedre ting å gjøre enn å lage mat..


Kjekken ♥
Trodde dette bilde var mye værre :)


morgonfuglar
Ikke dårlig


Ready to the beach, og Lena :)
turtelduene :)


skeptisk..


"evrything went better than expected"


haha
de er egentlig ganske søte sammen :)


oss jentene som ble igjen til søndag

Jeg har visst glemt å tatt bilder på lørdagskvelden, men det hadde ikke vært mye å tatt bilder av, vi så på mgp junior og så på film og sånn bare :-) Birgit og Janne dro på lørdag ettermiddag, så de gikk glipp av lasagne! Det var godt å komme hjem på søndagen, men hjemme hadde det ikke så godt. Det som ut som et takras, selvfølgelig siden Audun hadde fått huset helt for seg selv.

Nå får jeg gå å sette meg i matteboka, har en prøve + noen lekser som jeg skulle gjort til i morgen. See you later alligator!

- Frida

who are you?

Hallo

I dag reiser jeg på hyttetur i Bamble med en hel gjeng, og vi blir der til søndag. Gleder meg! Vi skal møte opp på spar snart, som er om to timer ca. Så da blir det ikke noe bloggings, eller det hadde det sikkert ikke blitt uansett.

Akkurat nå sitter jeg og koser med denne katten her..


og den er ikke vår. Vi hadde en katt som het Kjell, men han døde tidligere i sommer og ble så vidt 2 måneder gammel. Utrolig trist, jeg gråt egentlig ikke så mye når jeg fikk høre det, men når jeg skulle legge meg.. der var det ingen Kjell. Men nok om det :) Denne katten har vandret ut og inn akkurat som den vil, og nå har mamma til og med begynt å gi mat til den, hun har missforstått litt. Den har jo halsbånd, så vi regner med det er nabons. Har forresten åsså reddet den ned fra et tre! Dumme katten kom seg til den tynneste kvisten den kunne finne nærmest bakken, og bokstavlig talt dingla med bakbeina å prøvde å holde seg med forbeina. Den hoppa ned til slutt og tusla hel og fin avgårde. Men absolutt alle i familien syns røde katter er utrolig stygt.

men får rive meg løs å pakke litt.

- Frida


Velkommen til bloggen min! Jeg er en jente på 15 som blogger mest om hverdagen min + litt andre ting. Håper du liker bloggen min, og blir veldig glad for kommentarer.

+ Legg meg til som vennMai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011


Blogg

bilde
-------------------------------------------------------------------------------- hits