Sick of this

Hei dere! Blir så glad av å se at det ikke alle har mistet motet, og tar fortsatt en kikk innom hit, enda så elendig jeg har vært på bloggfronten! <3

Er så utslitt for tiden, så sofaen har vært en god venn. Har også blitt forkjøla, ikke noe som for meg så veldig mye kvikkere, så nå ligger jeg, som sagt, på sofaen og har rettet meg til mobilblogging, har tredd ett pledd helt opp under haka, og er klar for en kopp te!

Prøvde så godt jeg kunne med mine kjente grimaser...

Men så ga jeg opp..


Tror jeg tar en god pause fra bloggen akkurat nå, sjokerende nok. Satser på å komme tilbake med masse insperasjon og motivasjon ikke minst! Haha. Hvem vet kanskje jeg kommer tilbake allerede i morgen. Hade så lenge! :-)

-Frida

T G I F

Hallo! Venta på at dette skulle skje, haha. Når jeg kommer hjem fra skolen om dagen er jeg helt utslitt, drar halv 7 på morgenen og her hjemme i 4-tida som regel, lange dager! Har vært mye med familien i det siste etter skolen, og jeg har ikke rekke å gjort noe av det jeg skulle ha gjort for flere dager siden. Det viste seg at jeg ikke hadde noen grunn til bekymring før jeg begynte på skolen, heldigvis. Har blitt kjent med mange fra klassen og har fått mange nye venner, og vi har mye moro, haha :-)

Kjenner jeg er veldig glad for at det er helg nå, og gleder meg til å møte Janne igjen til søndagen, tror vi begge har mye å snakke om etter at vi begynte på skolen, har jo ikke sett hverandre på evigheter! I kveld sitter jeg i god-buksa og med Mord og Mysterier på tv'n, og planlegger morgendagen. Akkurat nå ser det ut som det blir mix med jentene :)Resultatet når man ikke har nok overskudd til å ta bilder.. Kjenner jeg er litt trett i øynene, men jeg hadde ikke tenkt til å legge meg helt enda, så da er det vel best å logge av.

-Frida

Ha en fin helg! :-)

Byen straks

Hei! Sitter å venter på bussen akkurat nå, og jeg begynner å kjede meg. Jeg, Birgit og Janne skal på kino, MADAGASKAR 3! ♥♥ Siden alle tre av oss fortsatt ikke har kommet over 4.klasse-stadiet så var det ikke akkurat så vansklig å bli enige. Filmen begynner jo ikke før 7 i kveld, så jeg skal tilbringe 4 timer i byen alene.. sammen med Birgit... blah :( Haha. Men shopping i både i går og i dag er ikke feil! 

Toget kom jo midt i photoshooten, like spennende hver gang! Kjenner jeg begynner å bli litt trøtt nå, så hvis jeg legger meg på sofaen nå så rekker jeg å sove litt før jeg drar! Ha en fortsatt fin dag :-)

- Frida

And this is just weird

Hei dere! Måtte bare ta denne lille pausen, har rett å slett ikke gidda! Haha. Har ikke gjort så mye heller, bortsett fra i går, da gjorde jeg mye! Birgit og Janne kom slentrende inn døra med noe de kallte skoleboller?? Neida, de var veldig gode, og de hadde til og med tatt tiden til å gjøre de hjerte-formet også ♥ Etterpå gikk vi for å bade, men så ble ikke det noe av.

I morgen drar jeg til Siljan for å bli kjørt til skolen til onsdagen, haha, først nå skjønte jeg hvor dumt det virker. Jeg kunne ha tatt bussen, men å sitte helt alene å sture i kanskje flere timer? neitakk, da syns jeg det er greit å kunne bli kjørt så jeg kommer akkurat. Alt virker bare så rart. Helt alene, nei, ikke helt alene, og jeg må nødt til å slutte å klage på det! Det er bare så skummelt, jeg har jo alltid følt meg så trygg. Visste jeg hvordan dette skulle være da jeg begynte på ungdomsskolen, hadde jeg ikke vært i nærheten av nervøs! Det skumle er jo om jeg ender opp alene, hele videregående. Men da vet jeg at jeg har verdens beste venner som jeg kan komme hjem til. Er ikke en veldig sjenert person, så tror dette skal gå bra :-)


Ser du den innkjørselen der borte? Janne, orka ikke å gå.. å det gjorde Birgit glad. ♥


Yolo- Frida

Lookbook

Åh, på dager som dette, når Frida herjer løs, så er det godt å sitte å kikke å få masse inspirasjon. Føler meg så tung og lei og bare tanken på at du må finne ut hva du skal ha på deg gjør deg sliten, og sitter derfor i den styggeste joggebuksa med en god genser, men som får deg til å ligne den hestekjerringa, mener ikke å være slem. Men etter et par timer på lookbook.nu får jeg plutselig nok energi til å krype inn i klesskapet, på jakt etter nye favoritter! Synes det er greit å begynne og få ny inspirasjon til høsten allerede nå, så slipper jeg å bruke flere timer om kvelden til å finne ut hva jeg skal ha på meg neste dag :-)

- Frida

You can either sit inside and complain about the rain, or you can go out and make the best out of it

Haha, så visst veldig posetivt på det i dag! Det var egentlig ikke så mye regn akkurat der under den store bjørka, men jeg var nå kliss våt når jeg kom inn igjen. Har hengt bikinien min på tørk også. Nei, den ble ikke tørr. 

Har egentlig vært en ganske grei dag. Var ikke så værst å få være i ro å fred hjemme alene, mens regnet fosser ned ute :-) Pappa kom inn å lukket vinduet på rommet, og det var veldig deilig å våkne til regnet som hamra ned på taket ♥

- Frida

Girls night


Kjempe koslig kveld!! ♥

... neida
Haha, noe du likte der Dorthea?

Hadde en veldig fin kveld! Sier det hele tiden til alt jeg gjør, det hørs jo ut som jeg overdriver.. gjør egentlig det også... 

Nå skal jeg legge meg i den fantastiske sengen min som jeg akkurat har skiftet på, ELSK ♥  Natta!

- Frida

Grillkvelden

Hei! Hadde det veldig koselig på grillkveld på søndagen! Dro hjem i elleve- tiden, etter å ha bada, grilla, og hatt pandoras eske. Var iskald etter å ha bada, det var jo ikke sol der vi satt, så det var ikke så lett å ha pandoras eske når fingrene er helt stive og det er mørkt som i en sekk, haha. Vi hadde det veldig gøy å lo mye da :-)


Søtt Anniken :}


Lena og Sara :-) 
Snuppsene Birgit, Janne og Anja ♥


Noen som ikke har vokst opp helt enda..


Haha, de tvingte meg til å lage denne i sløyden :(( neida. De sa at hvis jeg gjorde det, så skulle vi ha det hver gang vi hadde en jentekveld eller lignende, og den har vært godt i bruk til nå!


Sultne mennesker

Har brukt meste av dagen til å rydde og blitt litt bedre kjent med Youtube, så planene mine nå var å ligge rett ut på sofaen, men pappa jager meg ut for å klippe plenen.. Fy faen for et hardt liv!!! D-:
I går var det party at Birgits house, neida joda. Vi lagde litt taco, kledde på oss mye rart, smelta sjokolade, tok med en kurv jordbær og dro for å sette oss på brygga :-) Lagde mange fine videoer som vi har tenkt til å sette sammen en gang, så bare gled dere! Legger ut bilder fra kvelden senere.

Nå roper pappa, egentlig ikke, men best å være klar før han gjør det! Haha.

- Frida 


Velkommen til bloggen min! Jeg er en jente på 15 som blogger mest om hverdagen min + litt andre ting. Håper du liker bloggen min, og blir veldig glad for kommentarer.

+ Legg meg til som vennAugust 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011


Blogg

bilde
-------------------------------------------------------------------------------- hits