I nuet

Hei igjen dere! Utrolig at jeg faktisk blogger to dager på rad. Neida hehee. Ble ikke noe døgning gitt, og det var kanskje like greit, vil gjerne henge med i all sladringen mellom oss jentene i kveld :-) Kjenner jeg er litt piggere i dag, og er ganske posetiv sammenlignet med i går, haha. Klarer ikke å være seriøs så lenge vet dere. Kom på at jeg skulle rekke å lakke neglene før jeg drar òg spise, mamma og pappa lar meg ikke gå sulten 1 sekund. Ganske greit egentlig :-) Snakkes!

- Frida

Døgnvill

Hallo! Har akkurat sett på håndballkamp og etter å ha sittet med hjerte i halsen de 5 siste minuttene etterfulgt av stor skuffelse, ble jeg ordentlig rastløs. Nå sitter jeg her og kjenner jeg begynner å råtne innvendig, og i tillegg regner det! Ikke at det spiller noen stor rolle nå, snart halv 2 på natta. Haha, godt jeg skal på grillkveld i morgen med snuppsene :-) Vurderer nå å døgne med Kim Kardashian, men vi får se hvordan det går.

I går passa jeg gutta, mens resten av familien var i bursdag. Stuck at the age of 15. Vi koste oss vi da, hadde litt mer lyst til å sove enn det de hadde da de skulle sove, og gjett hvem som måtte stå opp med de i dag til morgenen! hahaa, neida, det gjorde jo ikke noen ting siden de sto opp klokka 10 :p Jeg får det jo til å høres ut som et mareritt hver gang de er her, men det er virkelig ikke det altså ♥ Så i dag hadde hele familien en sløv lørdag med joggedressen og sofaen hele kvelden, og det var ganske greit.

 


Arkivbilder

Veldig negativ i dag, men jeg klarer ikke å holde meg posetiv 100%, noe dere kanskje har lagt merke til tidligere.. Nå tror jeg skal gå å legge meg jeg, good night!

- Frida 

Scooter- race

Hei! Haha, stikker innom med jevne mellomrom :p 

På mandag bestemte vi, altså meg, Janne og Anja, å ha filmmaraton. Vi så 5 filmer av The Fast and the Furious, og alle måtte ta hodepinetabeletter. Vi hadde det veldig moro da, alle gledet seg til den siste filmen for den var visst best, men da endelig fikk starta den var alle så hypre at ingen fikk med seg hva som skjedde, haha.


haha, oi. Janne og Kriss fikk ikke bare litt insperasjon etter å ha sett på en film biler som kappkjører hele tiden!


Jeg og Anja gledet oss så til å se trynet på Kriss når han tapte..

 


Men så vant han istedet... 

Har vært helt utlsitt de siste dagene og har derfor heller lagt meg foran pc'en med søstrene Kardashian på skjermen. Ikke at det gjør ting så mye bedre. Hadde egentlig tenkt å legge meg ut i sola og kose meg med mopedboka, and guess what! Sola forsvant! Igjen. Det blir nok endring i planene, med Kardashian.. neidaa... Nå kom den tilbake, see ya!

- Frida

Camp réfugié

Hallo! Jeg, Janne, Birgit og Anja bestemte oss for å ta en telttur fra i går til i dag, og det var ikke bare bare. Vi brukte 3 timer før vi kom til der vi skulle sove, gjett om vi var utslitte da!! .. i fua.. for vi satt.. i bil.. hele veien.. Haha, først tok vi en tur laaaangt opp i Kjosen(skog), men ettersom det spøker max i den skogen der, så dro vi heller til Jysereid, fiiiine Jysereid! :-) Vi gikk 100 meter, slo oss ned, satt opp teltet og grodde fast på den lille fjellknausen der. Vi hadde det veldig moro og vi klarte, merkelig nok, alt uten noe problem! 


fine farger


dat ass
slapp av da Birgit, baconet løper ikke ifra deg, jeez...

Ikke anmeld oss for at vi fyrte bål da, pliiis? ♥ haha. Nå som alle er hjemme igjen har vi kalenderen full av planer, nesten, og det ser jeg fram til!

Nå må jeg logge ut, siden vi lagde en deal med Anja å bli litt mer miljøvennlige og sånn, og da er det best å gjøre som hun sier. Snakkes!

- Frida

Se min kjole


okei, her må jeg bare si at jeg faktisk klør meg på beinet, end of story.
all natrual 

Da vi var i Stavanger tok jeg og Helene en shoppingrunde, og jeg fant denne kjolen her på BikBok! L♥VE. Det beste er at den ikke er for stiv til at jeg ikke kan gå med den på late sommerdager, samtidig som jeg kan bruke den i bursdager eller andre slags festligheter! :-)

Har ikke vært store greiene som har skjedd de siste dagene, forige helg var jeg på Sommerdansen, en tradisjon her i Drangis vi har hvert år midt på sommeren, navnet sier vel det meste. Har feiret min søsters 20-årsdag, tilbrakt en hel dag med Birgit Burgersen siden hun ENDELIG har kommet hjem, og siden hun skulle forsvinne de neste 4 dagene igjen.. Og på tirsdagen dro vi opp på høyfjellshotellet i Vå(som vi liker å kalle det) og ble der til i dag. De neste ukene håper jeg blir til å tilbringe mer tid med venner, masse tid med venner! For disse ukene her har vært litt travle for oss alle tror jeg.

- Frida

Stavanger

Heei! Som dere kanskje skjønte så ble det ikke noe topp av den genseren, jeg er til å skal gjøre det så mange ganger, men så ombestemmer jeg meg med en gang jeg ser den.. Den hadde blitt så kul som topp, men jeg har ikke samvittighet til å klippe i den.

På mandagen rettet vi nesen mot Stavanger. Vi var heldige og fikk litt godvær, men det varte jo ikke så lenge, men det gjorde ingenting for Stavanger er en fantastisk by! Gode gamle Drangdølinger blir nok litt øre av trafikken(snakker om meg), men det gjorde ingenting å gå i gamlebyen sammen med Heleniiis :-) På tirsdagen tok vi en sightseeing ut i Lysefjorden, og skulle se Prekestolen, den var jo fin og hvit.. ettersom vi ikke så en dritt siden hele fjorden var tåkelagt! he he.

Ellers hadde vi en veldig fin tur da! :) 


Sleeping beauty 1


Sleeping beauty 2 :)
Ah, Steak House i mitt ♥
haha, skyt bryst


Du kan jo prøve å gjette hva som skal være her
Jeg og Helene satt å koste oss og så på rare folk på brygga...


... så dukka denne opp, og den angrep meg etter at jeg ga den sjokolade, snakk om utakknemelig drittdue..
Fant akkurat ut at Paradise-Kristin og Dennis var der akkurat samtidig som oss, og gjett hva! Jeg så ikke noe til de! Enda jeg faktisk var litt på utkikk. Jajaaa. I kveld har jeg tenkt til å slappe av bare, skal begynne på sesong 6 av Keeping up with the Kardashians, har fått sykt dilla! På en måte minner det litt om min egen familie, og på en måte gjør det ikke det i det hele tatt!

- Frida

Hello sunshine!

Hei! I dag tok solen en liten tur til Drangedal, så jeg, Ina og Theodor bestemte oss for å ta en tur til Kragerø(ironisk nok). Etter å ha sitte på brygga en stund er jeg helt klar på at jeg ønsker meg hytte ved sjøen og en fin båt til bursdagen. Takk på forhånd! Da vi kom hjem igjen spiste vi grillmat og bare koste oss :-)

Skal kjøpe meg såpeboblegreie på butikken i morgen. Over til noe annet, på mandagen var jeg, Anniken og Helene på badestranda en liten tur. Vi kjøpte med oss litt godis og satt der nede å prata og hadde det gøy, dro også etterhvert opp til Stine og Gina en liten tur på slutten av kvelden :-) I går bestemte jeg, mamma, pappa og Anette oss for å dra på Sørlandsenteret, og det var senteret sitt! Haha, var ikke så lite akkurat. Fikk kjøpt meg litt nødvendige klær, men holdt godt på lommeboka(eller ikke siden det var mamma som betalte) for til mandagen drar jeg og Helene for å ta Stavanger med storm! Skal sove der to netter, og håper på at vi får tid til litt shopping og ikke bare fantstreker :)

Så det har jeg gjort de siste dagene! Fin oppsumering. Jeg vet det kan bli litt kjedelig, men enten etterpå, eller i morgen så har jeg tenkt til å lage meg en topp(hvor teit hørs ikke den setningen ut), så jeg kan jo kanskje vise dere resultatet av den? Snakkes!

- Frida


Velkommen til bloggen min! Jeg er en jente på 15 som blogger mest om hverdagen min + litt andre ting. Håper du liker bloggen min, og blir veldig glad for kommentarer.

+ Legg meg til som vennJuli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011


Blogg

bilde
-------------------------------------------------------------------------------- hits