Velværedag

Hallo! Hadde en veldig fin dag på spa i går! DIGG ♥ Hadde egentlig ikke så lyst til å ta av meg badekåpen og tøflene å dra hjem. Skulle gjerne vært der i dag også, kjenner jeg er temmelig utslitt, så kvelden i kveld går nok til sofaen :-) haha.Tror ivertfall mamma var veldig fornøyd med dagen som hun fikk i bursdagsgave i fjor!

- Frida

Spa bitches!Nå drar jeg og jentene i familien på spa straks, og etter det skal vi spise en stor og god middag! Etterlengtet etter å ha stått opp klokka 8 i dag til morgenen for å passe på guttene, fortjener litt massasje ass! haha :-) Håper dere får lest dette mens dere er på vg-lista i øs pøøøs, sånn som her (hvis det regner).

- Frida

Dagen i går

Hallo!? neidaa.. Men hva skjedde med bloggverdenen? Jeg tror jeg logget inn 133424 457352 ganger, og ingenting, nada! Ingenting å lese :( Haha, jeg vet jeg egentlig ikke skal si en dritt, men er det bare jeg som ikke har det så travelt? :( Jaja, nok sutring!

I går dro jeg bort til Tone Mari en tur, haha, vi kan lage mye moro ♥ Egentlig så var det ikke så fint vær, så vi måtte gjøre mest mulig når sola først titta frem. Vi var noen ordentlige sommerberter å løp barfot for å plukke markejordbær, og den lukta! Det er lukten av sommer, ass! I dag tar jeg, Janne og Anja turen til førsteklasse-skogen, skal nok bli koslig:-)
hei slakt
ser det godt ut eller? det var ikke godt.


- Frida

F og E

Hei! Har vært litt elendig med oppdateringer i det siste gitt, har faktisk hatt litt å bedrive tiden med. På onsdag dro vi på fotballkamp sammen med resten av skolen for aller siste gang, og nå er det virkelig over! Planen vår var å spyle ned lærerene, men det endte med at vi heller spylte ned hverandre :p Veldig godt med ferie, og har skjønt at skolen har tatt på, siden jeg har startet de siste dagene etter klokka 12. Har ikke store planene for sommeren egentlig, så lenge det ikke blir like mye regn som i fjor, så tror jeg det blir ganske greit det også :-)  

Var forresten i byen med mamma på mandagen, måtte klippe meg og litt forskjellig før den store avslutningen vetdu. Fikk også shoppa littegrann, men jeg hadde jo ikke like god tid som mamma på det, sååå det var kanskje litt urettferdig(...), men overlever :-) Har ikke klipt meg siden jeg klipte bob, så det har vært ujevn lengde lenge nå, godt å få den vekk! På torsdagen var vi en liten gjeng og grilla på Kåsemyra, hadde mye moro og det var veldig koslig. I går dro jeg og søster Ellen på kino sammen med søster Ina, Snow white and the huntsman var ganske bra, men man skal være litt glad i science fiction (+ for at huntsmannen var syyykt kjekk!).  

Før:
Etter:Ble veldig fornøyd :)

Nå har Birgit og Dorthea forlatt meg her hjemme for å dra til California, wtf? Og ettersom de fleste oppdateringer er om at jeg har vært med henne, så vil det nok bli lite blogging nå.... neida! joda. neidaa. (jo). Haha, men jeg har da så mange andre fine jenter rundt meg så det går nok bra :-)

- Frida

The beginning of the rest of my life
kommer til å savne denne klassa så mye♥


og kanksje bittelitt denne :-)


Var på vitnemålutdeling i dag, og det var faktisk ganske vemodig. Høsten 2011 møtte jeg opp på skolen livredd, og ikke så redd, og klar for nye venner. Men det var jo ikke i fjor, det er faktisk 3 år siden. Jeg håper virkelig ikke dette er siste gang vi er samla alle sammen, som jeg har rukket å bli så glad i. Mange av klassekameratene mine har faktisk fått meg til å ikke spille syk og dra på skolen ♥ Regner med og håper på å se jentutane mine mye i sommer. Blir veldig rart og ikke kunne møte opp hver dag i uken, og føle meg så trygg på hva og hvor, men satser på at jeg fort vender meg til ting bort i Skien også :-) Takk for fine år!

- Frida

Piknik på Haugen

Heihei! I går dro jeg og snuppene, Janne, Anniken og Dorthea bort til Birgit burgersen. Først ordnet vi noen bilder til avlsutningen i morgen, begynte nesten å gråte på slutten, det er faktisk ikke like hyggelig å tenke på hver gang.. det går nok bra :-) haha. Etter det lagde vi litt taco og satte oss ut i den fine hagen på Haugen. Det var koslig ♥ Scooteren til Janne bare lyste mot oss, så da tok vi oss en tur.. rundt huset, også tok vi en liten båttur :)


Et av bedre bilder, spesielt siden ikke Birgit var der :]]
Så ble det litt kjedelig så vi fant på noe annet..Det var som sagt veldig koslig!

- Frida

På øret

Noen sanger som ligger på topplista hos meg for tiden:mgp

- Frida

S O M M E R

Hei! Så godt å kunne styre dagene litt selv. Måtte vel kanskje eggentlig på skolen i dag for å restarte data'n og levere noen penger, men gjett hvem som var for trøtt til det i dag til morgenen. I går dro jeg på skolen for å levere en melding om at jeg skulle ha fri, så måtte jeg hjem igjen ALENE klokka 9 på morgenen!! Ingen kunne kjøre, og sånn var det i dag også, og da fant jeg ut at det gadd jeg ikke siden mamma kan kjøre meg til mandagen istedet :-) Det er faktisk ca 5 km å gå altså. Skjønte det at søvn har blitt litt nedprioritert siden jeg sov til halv ett i dag.

Som sagt var jeg jo på Jomfruland med klassa og B-klassa fra tirsdag til onsdagen. Elsker Jomfruland, sjø, sol, krabbefisking osv. Det ble ordentlig fint vær på onsdagen også, så vi benyttet sjansen til å ta masse bilder. Det var rett og slett en herlig tur :)


Var ikke så ille å sove der med alle jentene


Vertfall ikke når utsikten var slik!
Jeg sto får underholdningen for gutta med spørsmål fra spørre-bokenPhotoshoot, kommer ikke unna. Gleder meg til sommeren med flere slike dager!

- Frida

Telttur

Hallo! Denne uken har det vært så mye greier at jeg ikke helt klarte å henge med. På mandag dro vi til Henseid og sov i telt sammen med klassen, det som sto på programmet var fisking, vertfall fra halv 8 på morgenen på tirsdagen til klokka 13.00! En time etter at jeg kom hjem derfra dro vi på avslutningstur til Jomfruland med hele trinnet. Alt var veldig koslig og vi hadde mye moro ♥ Haha, alle var kanskje ikke like begeistra til å dra ut i skogen klokka 9 på morgenen på en mandags morgen, for så å gå på en laang og varm gåtur! Etterhvert satte vi opp teltene, satte teltet rett ved vannet så det var faktisk ganske idyllisk, og etter det koste vi oss bare for det meste :-)Skilt ved fødselen:

 

Jeg vet ikke om det er slemt å si det eller ikke, men jeg mener ikke noe negativt med det :)

- Frida

Nervevraket tilbake

Hallo! Etter onsdagen var jeg helt utkjørt! Jeg hadde så å si null motivasjon på tirsdagen så hele onsdagen gikk til å jobbe med engelsken. Fikk 4'er, og jeg er fornøyd med det, ligger der til vanlig også, men hadde kanskje hatt litt mer lyst på en 5'eeer. Haha, jaja, jeg smiler likevell! :-)

I går kallte vi det siste skoledag også. Akkurat nå får jeg helt vondt av å tenke på det, men jeg er jo egentlig ikke helt ferdig, må dra tilbake å restarte datamaskinen min en dag, så må rydde bilder på denne data'n også! Klarer ikke helt å si at vi har sommerferie enda, for meg så starter den ikke før 20. Skal på noen klasseturer til uka, så skal vi få vitnemålet også, så jeg kommer til å se folka igjen. Regner med at jeg ikke vil bruke skolesekken min igjen, blomstrete og fin, så jeg måtte rydde litt i den isted og så legge den vekk. Nesten litt trist. Jeg syns det er så skummelt å tenke på at jeg skal begynne på en helt annen skole på et helt annet sted, og det verste av alt, jeg er den eneste som skal begynne på helse og sosial på Skogmo fra skolen min! Så vidt jeg vet.Noe som har ligget i sekken i nesten 3 år.
Ey, 8 sider med meldinger i meldinsboka, på 3(!!!) år, syns ikke det er så dårlig! Haha. Men skal jeg bli ferdig med å slette bilder innen sommerferien begynner må jeg nesten begynne nå. Snakkes!

- Frida

I love my english

Heihei! Åh, summertime! Nå er det endelig juni, det betyr sommer, sol, grillings, jordbær, vennekos osv. Eller, krysser fingrene for at sola snart dukker opp igjen for fullt, for i dag tordner det litt hørs det ut som. Dette skulle jeg egentlig sagt 1. juni, men sånn ble det jo ikke, hadde rett og slett ikke tid.

I dag ble vi trekt opp i muntlig eksamen, og jeg kom opp i engelsk! Skriver utropstegn, men er egentlig ikke helt sikker på om det er posetivt eller negativt. Det er nok mest posetivt, jeg føler jeg er sånn midt på treet i muntlig, men savner det å kunne snakke på morsmålet mitt. Hadde forberedt meg på en lang og slitsom dag med tysk, men det trengte jeg ikke å bekymre meg så lenge over siden den læreren vi har i tysk fikk et annet fag. Hadde nok ikke sitte her i dag hvis jeg hadde kommet opp i det. Haha, du kommer til å klare deg fint JanneMitt outfit har derfor vært veldig fint og stivt i dag. Er så fiin i fjeset for tiden, har en veldig tendens til å pelle på ruver. Jajah! Men nå må jeg virkelig tilbake engelsken! Det er nok ikke sikkert det kommer så mye updates fra meg nå og frem til onsdagen, nå som jeg faktisk har litt insperasjon..

- Frida


Velkommen til bloggen min! Jeg er en jente på 15 som blogger mest om hverdagen min + litt andre ting. Håper du liker bloggen min, og blir veldig glad for kommentarer.

+ Legg meg til som vennJuli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011


Blogg

bilde
-------------------------------------------------------------------------------- hits