31/ 05- 2012

Heisann. Det er så godt å være ferdig med min første engelsk eksamen hittil! Nå er det bare muntlig igjen og jeg føler meg ganske rolig når det kommer til det, så lenge det ikke blir tysk, det hadde vært typisk min flaks. Men, skal ikke ta sorgene på forskudd! Etter vi var ferdig var jeg, Janne og Birgit i stranna, og jeg fikk til og med skaffet meg en jobb for èn dag, wuhuu! Skal være å hjelpe til på lørdagen, og til gjengjeld får jeg gratis Lynn Anderson billetter, for du vet hvem hun er, ikke sant? :-) Tror faktisk ikke det blir så ille, hvis det blir like fint vær som det er meldt.

Ellers har jeg tenkt å bruke denne siste timen på å glede meg til Paradise finale! Har faktisk ikke gått glipp av en eneste episode, til tross for at jeg har sett over 95% av dem på nettet. Her blir nemelig tv'n kapra hver kveld! Haha.

- Frida

Fryd til tusen

Hei igjen! Som sagt var jeg jo i Tusenfryd på mandagen. Det var utrolig gøy, og jeg tror ikke jeg har hatt det så gøy og vært så redd på en gang før! Jeg skrek for livet og Birgit lo seg ihjæl. Rakk ikke å ta mange karusellene, siden det var nok med folk og ikke fullt så mange timer. Men vi visste hvilke karuseller vi skulle bruke tid på, og det var absolutt verdt det. Det som var ordentlig nedtur var at spøkelseshuset var stengt. Da hadde faktisk jeg fått sjansen til å le av Birgit, som hadde grine av skrekk :-]


Søte mine ♥

Men nå må jeg begynne å rydde i bildemappene mine, for å få plass til enda mer bilder! Got to love it! ...

- Frida

Mitt levelige liv

Heihei! Tenkte jeg bare ville bruke denne gylne mulighet til å si hei. Har engelsk-eksamen i morgen så hele dagen hart til engelsk. Men akkurat nå klarte jeg ikke å konsentrere meg siden Anja har fått et anfall, kjeften går i ett, hun har nemlig sett en film. Haha søta ♥ Men nå har jeg tenkt til å pakke å dra hjem.


nuuudelig bilde!

Snakkes om litt :-)

- Frida

catfight
Hjerte*

- Frida

on the wild wild ocean

Hallo dere! I dag har det vært nok en herlig og varm dag ♥ Det er så deilig å våkne tidlig av seg selv fordi det er så varmt, eller det er vertfall deilig å tenke på når kvelden kommer. I 4 tiden dro jeg med Birgit og familien hennes ut på vannet, og vi var ikke de eneste! Skjønner at mange er på vannet på en dag som dette. Kom hjem bare for en liten stund siden og da var det grillings, og nå sitter jeg egentlig bare å venter på at Eurovision skal begynne.

Godt å tenke på at det er langhelg også, og på mandag tar vi turen til Tusenfryd. Hvis det blir like fint vær som det har vært den siste uka, så tror jeg det blir veldig bra. Er veldig glad i karuseller, hvis de ikke går rundt og rundt derimot, og de har vikrelig det beste spøkelseshuset! Haha, det blir nok bra.

Alltid like pen uten sminke. Ha en fortsatt fin kveld :-)

- Frida

finally

Ah, endelig fikk jeg fiksa designet! Hvis du har vært innom, så har du kanskje sett at jeg har skiftet design hver time? Jeg fikk aldri bestemt meg, og headern ble ikke noe bra and so on. Men er jeg fornøyd, og tenker å ha det sånn en stund til.

Ellers har jeg bare hatt kroppen full av lykke nå som sola er her og gir oss 30 varmegrader! Eller, nesten full av lykke, konsentrasjonen på skolen er jo ikke på topp, og når jeg kjenner at det er skikkelig dårlig luft, føles det ut som om jeg får klaus. Men til syvende og sist så er det ikke så ille alikevell :-) Har også fått bada en del den siste uka, og fått tan'a masse! Har til og med blitt ganske solbrent, wihuu

I nuet sitter jeg og koser meg med Costume, musikk på øra og snopis + paracet. Vi hadde cooper-test på skolen i dag og siden sola stekte og jeg presset meg selv litt for mye, ble jeg skikkelig dårlig etterpå. Kom meg på beina igjen, men det virker litt som om hodepinen sitter i enda. Men det gir seg vel :-)

 


Thumbs down for heteslag.. hvis det var dèt det var..

Speaks my doves ♥

- Frida

Hvis du skulle lure

Skal bare si at designet fortsatt er under redigering...

Fest for alle penga

Hei!

Det gikk litt over stokk og stein på fredag, var kanskje litt hypre. Blir flaut å google seg selv senere for å si det sånn, ikke gjør det!

Ellers har jeg det bare bra! I går dro jeg med masse folk, mest familie, i bursdag til Ina og ble der til i dag. Så mye leven og latter er man ikke så mye borti! Det er jo verken data eller internett i det huset i Siljan, så jeg holdt jo på å krepere av kjedsomhet da de andre dro på byen klokka 12. Fikk faktisk høre at jeg så mye eldre ut enn det jeg egentlig var også, tenkte jeg bare ville nevne det :-) Veldig gøy var det ivertfall! I morgen krysser vi fingrene for at det blir bussstreik, så kanskje muligens jeg slipper skolen også, og det hadde vært veldig fint hvis det blir like fint vær i morgen som det var i dag, da kan vi snakke om krepering ass!

Et hint av sommer ♥

- Frida

Alone again

Nå har Birgit dratt, så jeg bare sitter her, men nå hører jeg at reprise av Torsdag kveld fra Nydalen går, så da skal jeg inn å kose meg med det :)

Besøk

 Heihopp! Nå sitter jeg med Birgit Burger ved min side med hver vår data på hver vår facebook. Sosiale venner på en sosial fredagskveld ♥

- Frida

Ja, vi elsker

Gratulerer med dagen *i går! Var ganske travel på onsdag og var helt utslitt i går, så her sitter jeg i dag. På onsdag var jeg på Rekvik-stranda med masse gode venner, og det var utrolig gøy, haha ♥ I går var det jo Norges bursdag som de sier, og det var en veldig fin dag det også. Jeg og Birgit holdt tale, og det er jo alltid like stas.. eller ikke, spiste mye twist, vant jo 5 poser, og brukte mye penger, og det er jo sånn 17. mai skal være :-)

I dag skal jeg nok bare slappe av, lade opp til i morgen. Da er det på'n igjen! Skal ikke i bunaden igjen altså, min kjære søster, Ina, fyller 24 år om noen dager, og i morgen er det duka for fest for henne, så da skal jeg vel kanskje dit :)


Korps? er for pingler
Det må da være lov til å være littegranne gæren i bunad

Vi er egentlig snart 16, men det er kanskje ikke så tydelig. Litt uheldig med redigeringa der gitt, men jeg har absolutt ingen redigeringsprogram på denne datan heller, etter at Picnik ble lagt ned. Velvel, ha en fortsatt fin dag dere!

- Frida

15.mai 2012

Hallo!

Litt av en dag gitt. Først beskjed om at vi kom opp i engelsk på skriftlig eksamen, da ble det plutselig litt mørkt i øynene mine, så en matteprøve som vi sikkert bare hadde på trass(!!!), og snart skal jeg på 17.mai-dugnad når jeg heller vil være samme med gode venner! :-( For et forferdelig liv jeg har...... + at det kanskje blir bussstreik på mandag, og da skal jeg jo egentlig ikke på skolen (...), men mamma har friiii. Oh happy day!

Det er virkelig mye sørgelig. Men i morgen ser det kanskje litt lysere ut, for da tar jeg helg og så går turen til Rekvik sammen med gode venner, gleder meg ♥
åååww, dør du ikke litt inni deg når du ser dette? ♥


eller..

Dør vertfall av de to siste bildene der! ;) Glemte å re sengen min også, men shit au. Nå må jeg prøve å få gjort tysk-leksa, tuddelu!

- Frida

Follow me

Fått ordna litt på instagram nå, endelig. Følg meg da vel, follower tilbake :) Jeg heter fridamol.

-Frida

Fredag og lørdag

Hei!

Max kjekk overskrift. Som du ser har jeg jo hatt besøk av Tone Mari i helgen, og det er jo som alltid like moro! ♥ Gjorde ikke så mye på fredagen, men i dag tidlig dro vi på Vårmarknad i Seljord. Mye fint og snålt, men mest stygt og skrot. Men tross alt skrotet fant jeg en helt utrolig fleese-jakke og klokke! Oppsumering: En veldig fin dag, rett og slett! :-)

Var også hos Janne på torsdag. Hun hadde vært hjemme fra skolen og mekka sammen en pizza(????   neida) til oss, som var veldig god! Så da dro jeg og Birgit Burgersen til henne etter skolen. Vi fant fram kvinnene i oss og hadde en liten American Pie-maraton, etterfulgt av sminking av hverandre, som ble utrolig fint! Janne og Birgit har noen skjulte sminke-ferdigheter ;-) Haha, nok en herlig kveld♥

Nå skal jeg tilbringe resten av kvelden med tv og godis, snakkes!

- Frida

09.05. 2012

Heyheyhallå!

Har hatt en del ting å gjøre i det siste, lite inspirasjon, og absolutt altfor lite innholdsrikt liv ...

Prøver å stikke innom blogg.no en gang i ny og ned, men ender bare opp med å lese andres og så legge vekk datan etter et par timer. I dag skal jeg bare lese litt på engelsken, så jeg håpet på litt mer moro i dag. Men det eneste moro hittil er bare en scootertur straks. Ser frem til helg sammen med Tonis nå! Hun skal sove her fra fredag til lørdag, siden vi drar tidlig lørdagsmorgen på brukt-handels-marked som vi så fint kaller det. Det er utrolig mye crap der, men sjansene er store får å gjøre noen skikkelig funn, og mamma er ganske god på det så holder meg nok tett innitl henne.Haha, lite å ta bilder av fortiden? Ja.

Snakkes!

- Frida

Noen ting du kanskje ikke visste

Her er noe du kan tenke på neste gang du ser meeeg!! ;-) Haha, neida, men det er litt morsomt å lese sånt om andre :)


◊ Jeg er veldig glad i å være glad og livlig på skolen, men når jeg kommer hjem er jeg helt utkjørt


◊ Jeg trooor jeg er litt allergisk mot purre, men jeg er veldig glad i det

◊ Mitt perfekte liv som voksen er å være gift med en sauebonde og bo på en saugård oppi en eller annen bygd, ha 5 barn, og ha jobb innen et eller annet som innebærer å hjelpe folk

◊ Som liten snakket jeg kanskje litt for mye med meg selv, drømte nemlig lenge om å bli skuespiller

◊ Jeg lever i en stor familie, med søskenbarn som prater, tuller og hærjer masse med hverandre, men jeg føler jeg er den stilleste av alle sammen

◊ Jeg er altfor svak for søte dyr

◊ Jeg er dårlig på å både gi og ta imot komplimenter, men jeg tenker som oftest fint om de rundt meg :)

◊ Jeg er veldig dårlig på å være seriøs og sur, og er sykt dårlig på å forklare ting

◊ Jeg elsker å være rundt med venner, da tenker jeg ikke på så mye annet

◊ Mitt livsmål er å bli gammel og kunne sitte å fortelle barnebarna mine om opplevelsene mine opp igjennom årene

◊ Av og til kunne jeg ønske jeg kunne skru tiden tilbake rundt 100 år for å leve et mer idyllisk liv

◊ Jeg er litt inneslutta av meg, jeg deler bare seriøse følelser og tanker med dageboka mi (syns det er litt utrolig at jeg skriver alt dette)

◊ For meg er det vanskelig å forestille meg et liv uten Tone Mari, kusine ♥

Kunne bare ikke finne noe finere bilde

◊ Jeg elsker å spille på telefonen!

◊ Hvis det skjer noe tragisk så tror jeg det er en hevn for noe jeg har gjort tidligere


Visste du noe fra før?

- Frida

Absolutely fabulous nails


Det ser faktisk ikke så fucka ut i virkeligheten som det gjør der altså, LOVER! ;-) Var på kino på mandag, og jeg og Janne fikk litt tid til litt shopping mens vi venta på de andre, så da ble det en neglelakk fra Cubus, wuuw.

Var utrolig gøy på kino, American Pie: Reunion, og holdt på å krepere der jeg satt! Lo av nesten alt de sa og gjorde, haha, Birgit tror jeg ble litt flau over meg. Alle de andre i kino-salen hadde ivertfall sykt dårlig humor siden jeg bare kunne høre min egen latter, og litt Birgit å Janne sin da. Var egentlig litt hardt å stå opp tidlig i dag. Er godt med langhelg, men når det er midt i alt prosjekter og drit så hjelper det faktisk ingenting.. Men får se det på den lyse siden, etter denne uka her er det nok ikke så mye å stresse med, bortsett fra eksamen

Men nå hører jeg senga og Paradise roper på meg, gonatt alle!

- Frida


Velkommen til bloggen min! Jeg er en jente på 15 som blogger mest om hverdagen min + litt andre ting. Håper du liker bloggen min, og blir veldig glad for kommentarer.

+ Legg meg til som vennMai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011


Blogg

bilde
-------------------------------------------------------------------------------- hits