BACK

Heeei!

Bestemte meg for å komme tilbake etter en uanmeldt pause. Har vært en del ting å gjøre på skolen i det siste, også prioriterte jeg søvn framfor blogg.no. Har ikke gjort så mye de siste dagene, bortsett fra å ha vært hos Birgit og sett på Vampire Dairies. Hun låner noen sesonger, og jeg har begynt å like det liiittegrann, ingenting slår One Tree Hill :))

Så godt det blir med påskeferie nå! En hel uke med masse kooos!!! Eller ikke. Har ikke begynt på påskeferien enda, og jeg begynner allerede å råtne.. Skal heldigvis på hyttetur med jentene til torsdagen og bli til lørdag (sannsynligvs), det skal bli kos ♥ haha

Elsker at det er så fint vær! For så sommerstemning når jeg våkner om morgenen og det første jeg ser er en kanll blå himmel og stor sol. Men her får litt siden gikk det litt for langt. Jeg, Birgit og Steinar har en greie med å slå vår egen rekord på hvor tidlig vi bader hvert år, vi klarte det i år også på 23. mars. Men nå sitter jeg her med stor tjukk strikkegenser og snytepapir og får ikke oppleve så mye av den varmen som sola gir. Det var kanskje 3 meter åpent vann ut fra stranda og så var det dekket med is. Hadde mer lyst til å drikke det vannet enn å bade i det, og når det frister å drikke av Toke, da er det kaldt!

Vet ikke om det kommer så mye rapport fra meg i påsken, skjer det lite, så er det nok lite å snakke om.

- Frida

Some die youngElsker når det er så utrolig fint vær! ? Det ser kanskje litt grått og kalt ut, men det er faktisk godt og varmt! Måtte bare skynde meg å ta noen bilder før sola forsvant bak den altfor store bjørka og bak fjellet. Sola er borte her nå... Eller den forsvant da jeg brukte en time på å få vekk den lille edderkoppen som var på rommet mitt. Til slutt måtte jeg gå å be Audun om gjøre det.

 Åh, har fått helt dilla på denne sangen!
- Frida

13.mar.2012


Fine? Ja

Jobber med et framføringsprosjekt om undertøy i engelsken, så ble det litt kjedelig i lengden..

Har vært en skikkelig trøtt dag, heldigvis er det bare litt over to uker igjen til ferie(er ikke lenge siden jeg sa det). Tror jeg begynner å bli litt syk igjen, men forhåpentligvis har immunforsvaret mitt så gode hukommelsesceller at jeg ikke rekker å bli ordentlig syk :)) Her kommer naturfagskunnskapene frem ser dere! lol. Skal ha enda en skikkelig lat kveld med masse godis, slapp av, jeg bare lader opp til egentreningen i gymmen skjønner dere.

Og som dere også kanskje skjønner, så er det mangel på interessante saker å skrive om.......

- Frida

InstagramHeihei!

Har vært litt fravær i det siste, men har hatt litt andre ting å tenke på. På fredag dro jeg til Ina i Siljan for å sove over til søndag, og det er alltid like koslig ♥ På lørdag dro jeg ned til Down Town for å bowle med Janne, Birgit, Even, Gina og Joachim, dumt vi ikke hadde så god tid, for jeg måtte dra tilbake klokka 3 for å passe Tobias, søten :)

Begynte dagen med å forsove meg en time i dag (elsk), men til tross hadde jeg faktisk en veldig fin dag! Har vært utrolig fint vær, og det er bare noen små snøhauger igjen, vår ♥ I kveld blir det en lat kveld foran tv'n, og Paradise Hotel(!!!), skjønner egentlig ikke hvorfor jeg fortsatt ser på det..

- Frida

Kony 2012
Se den! Den er kanskje litt lang, men det går vel ann å bruke en halvtime av livet sitt for å se en film og spre et budskap som kan redde så utrolig mange liv? Det er helt villt at Joseph Kony ikke har blitt arrestert enda, en mann som kidnapper unger, tvinger de til å skyte sine egne foreldre og voldtar jenter yngre enn oss selv. Se filmen og spre den videre du også!

- Frida

Remember these?


Husker du tvillingene fra Zack og Codys søte hotelliv på Disney Channel, altså Dylan og Cole Sprouse? Vet at det går enda, med "- søte liv til sjøs" eller noe. Alle de lyse sommernettene hvor jeg så på de samme episodene om og om igjen, og hvor de faktisk var nye på Disney Channel, og jeg syns de ikke var noe kjekke i det hele tatt, og han som sitter i sofaen var prikk lik søskenbarnet mitt (som jeg også syns var den kjekkeste). Ombestemt meg!
Fortsatt litt langt hår? wtf. Men han andre!! Fant ingen fine bilder av de uten t-skjorte :-(( Flaks for meg at det går på Disney Channel 24/7 :)

- Frida

# 050312Serr, kanskje det er litt uklart, men pappa sa det var noe liknende en "tornado"! Tornado er min største skrekk! Det er en film om det, og jeg kjenner jeg sitter med hjertet i halsen når jeg ser på den...

Tysk-prøve, tysk-fremføring, biografi og geografi-prøve er det min uke består av. Goodbye life. Tyskprøven er egentlig til i morgen, så må vel gå tilbake til boka. Jeg trenger forresten sårt en ny header nå, og jeg skal prøve å få fiksa det så snart som mulig, men kan ikke prioritere det først denne uka.. Tuddeluu!

- Frida

Bursdagsfeiring

Hei sveis!

Dårlig bloggings, må bare skylde på motivasjonen. På fredag hadde vi skidag på Gautefall på skolen. Jeg og en hel gjeng bestemte oss for å gå på langrennski i år, noe som ble litt ukult blant andre mennesker, haha. "Skal du stå på langrenn!?!? Du tuller nå?!". Men vi fant ut at Gautefall var litt utdatert, så jeg og 6 til dro med noen lærere opp til Fjågesundheia, altså Kvitseid, for å gå på ski! Var veldig koslig da :-) Er fortsatt litt mørbanka, men.

I går var jeg i bursdag til Jannius, som også var utrolig koslig! Satt ute å grilla marshmallows og hadde det veldig moro ♥
Bursdagsbarn ♥
Sara hadde pynta seg for annledningen
Åh, har begynt å bruke briller for jeg er nærsynt, det er skikkelig uvant, men blir vel vant til det :)

Nå skal jeg ned å se på film med mømmy, snakkes!

- Frida

Den dagenDen dagen hvor du bare vil være hjemme sammen med mamma og pappa, ikke lee èn muskel, ligge rett ut, og gråte over alt som blir sagt og alt som skjer. Hvor man føler seg helt alene, og ingen spør hvordan du har det. Da man bare vil lukke øynene og forsvinne når man tenker på en ny dag i morgen. Den dagen man tenker på folk å vil gråte når man tenker hvor stygge de er. Den dagen er det bare å holde seg i senga og vente på nesten dag, for da er ting som før igjen.

It's just a bad day, not a bad life

- Frida


Velkommen til bloggen min! Jeg er en jente på 15 som blogger mest om hverdagen min + litt andre ting. Håper du liker bloggen min, og blir veldig glad for kommentarer.

+ Legg meg til som vennMai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011


Blogg

bilde
-------------------------------------------------------------------------------- hits