Cora, it would be easier if you did it yourself

Hallo!

Endelig tilbake på skolebenken!! N E I. Er så utrolig trøtt og sliten, også skal jeg skrive en biografi i norsken om Cora Sandel, også har vi naturfagsprøve til torsdag og tyskprøve til fredag.. blah. Leksene er egentlig ikke til i dag da, så det er kanskje ikke så synd på meg..... eller.

Var i bursdag til Dorthea på lørdagen, glemte jo selvfølgelig kameraet så null bilder der gitt. Men jeg finner kanskje noen jeg kan stjele etterhvert. Var ivertfall utrolig gøy, og vi har en uvane med å begynne å snakke om spøkelser og sånne ting i bursdager, og det ender jo som regel opp i skrik og masse latter og gode minner! Skal i bursdag til Janne til lørdagen også, gleder meg!
hei.

Leksene vil visst ikke gjøre seg av seg selv, så må vel gå nå.

- Frida

Innkaup


Blå kjole // H&M    olabukse // H&M     bluse // Only    Bukse // Bik Bok   Solbriller // Lindex   Concealer // H&M   Foundation- kost // Body Shop   Strikkejakke // Vero Moda   Genser // Cubus

Var en utrolig koslig tur til byen på onsdagen sammen med Birgit! Fikk shoppa en del, og lo enda mer, haha. Pleier lissom bare å kunne en av delene om gangen... Etterpå dro jeg til Ina (søster, for de som kanskje skulle lure) og sov over til i går, så dro vi, sammen med hele familyn, til Bess for å feire 85-årsdagen hennes ♥

I dag skal jeg bare slappe av tenker jeg, må rydde litt i skapet mitt i kveld, hadde så vidt plass til klærne mine før onsdag.. if you see? Har akkurat laget taco til meg og bruttern (...?) siden han har influensa stakkarn♥♥♥ Så nå er det mat!

- Frida

You make me cry a river, because I laugh to much

Heihei!

Det er så deilig å slippe å tenke på at jeg må legge meg halv 10, for mitt eget beste, slik at jeg klarer å stå opp og dra på skolen dagen etter! Det kunne godt vært vinterferie litt oftere. I går kom Birgit burger en liten tur, fml. Vi gjorde ikke så mye igrunn, men etterhvert dro vi til henne igjen for å se på en film, utrolig bra egentlig! Crazy Stupid Love, tror jeg det var :-)

I morgen drar vi en tur til byen, og jeg gleder meg! Har seriøst ikke handla siden i høst, vertfall ikke til meg selv. Birgit skal ta noen vaksiner og jeg skal sitte å holde henne i hånda å vekke henne når hun besvimer, fml. NEIDAA, hun er ikke ille ♥
Hun er seriøs her.10hi, søtis :-) Siden hun ikke lot meg legge ut alle de andre vakre naturlige bildene av henne så måtte jeg bruke alle de jeg faktisk kunne bruke.

Litt meningsløst innlegg, men jeg er faktisk ikke den eneste! Jeg ville bare at dere skulle vite at jeg fortsatt var i live..

- Frida

Midtskill?


Sånn halvveis ivertfall. Litt fake a smile, men slik er det vel på de fleste bilde? Haha, samma. Jeg var litt skeptisk da jeg prøvde det i dag til morgenen, og det var et bøl for å si det sånn! (Jeg har ikke klipt det sånn, hvis noen lurte på det:p)

- Frida

Hva syns du?

Take me to..

Har så utrolig lyst til å reise et eller annet sted i verden og se helt andre deler av den, der det ikke er i nærheten så likt som her hjemme! Hadde vært utrolig gøy å dra jorda rundt, men da må jeg først bli mangemillionær. Jeg har funnet noen steder jeg vil dra til vertfall, og iløpet av livet SKAL jeg dra til minst et av disse stedene.

Afrika


Har alltid drømt om å dra på safari i Afrika! Men skulle jeg ha dratt på ferie dit måtte jeg ha sovet på
et sted jeg vet er HELT trygt for små kryp.. Det hadde vært utrolig gøy å se hvordan familiene der      
nede hadde det også.

Italia


Skulle jeg ha dratt på en språkreise eller noe, så måtte det blitt til Italia. Ser for meg meg
kjøre wespa scooter i trange gater, eller spise pasta sammen med gode venner. Tror
alltid det er så godt miljø i Italia og at alle er venner hele tiden.

Paris


Hvem vil vel ikke dra til Paris? Kjærlighetsby og shopping er IKKE feil! Hvis jeg kunne, hadde jeg
tatt fransk som fremmedspråk. Det virker så idyllisk, vertfall fra det jeg har sett fra Mr. Bean! Jeg
ville trodd jeg var i eventyret Ringeren fra Notre Dame hele tiden. Får nesten litt klump i halsen her
jeg sitter, Paris here I come!

New York


Hver gang jeg ser på CSI spør jeg mamma om ikke vi kan dra til New York, og hun er alltid like
skeptisk. Hun er så redd for all kriminaliteten, og der føler jeg med henne litt egentlig. Men det
hadde vært fint å ha vært der og se hvordan det så ut på ordentlig, og ikke bare på TV. Men
shoppings i New York, ikke akkurat noe som frister lite.

New Zealand


Jeg liker meg kanskje i fjellet allikevel. Men dette her er nok noe litt annet enn Drangedal! Tenk så
godt det hadde vært å ligge på en solseng på en av de fine strendene i New Zealand! Spise litt
kiwi................ haha, sært. Du er vel klar over hvor heldig du er Birgit? Imens jeg sitter her og dag-
drømmer om alle stedene jeg har lyst til å oppleve, har du besøkt nesten alle land på bare et år..
haha.

Krakow


Krakow ♥♥♥ Seriøst, elsker den byen! Haha. Jeg var der i fjor sommer, og etter det har jeg lagt mitt
elsk på den. Det er billig, MASSE hygglige folk og byen ser helt fantastisk ut, Lyst til å dra til et sted
du ikke har vært før? KRAKOW! Dit vil jeg igjen, har så utrolig mange gode minner
derfra ♥


Det er sikkert flere steder som jeg vil dra til, som jeg bare ikke kommer på nå. Tok litt av på Krakow, men det er faktisk seriøst xq Gleder meg til å tjene mine egne penger slik at jeg har bedre mulighet til å spare opp, men det blir sikkert ikke så lett da heller.

- Frida

Har du noen steder du har lyst å dra til iløpet av livet?

170212

Hallo!

GUD det er godt med ferie nå! Ikke akkurat lite etterlengtet! Nå har jeg heller ingen prosjekter eller oppgaver som jeg trenger å tenke på, så jeg kjenner denne vinterferien skal bli veldig fin, gleder meg allerede til å bare sløve på sofaen å se på noen gamle oth- episoder i kveld :-)

 Nå, eller det vil si etter vinterferien, skal jeg begynne å spare til nytt objektiv, ser det trengs! ha ha. Har så utrolig lyst på 50mm 1.8! Bildene blir mye klarere og mye mye bedre! Men jeg vet ikke hva det koster, skal lete litt mer rundt omkring, men det hadde vært fint hvis noen hadde fortalt det, hadde satt stor pris på det :-)

- Frida

Noen som vet hva et 50mm 1.8 objektiv til canon koster ca?

leksepause

Hei sveis!

Er sånn cirkus ferdig med oppgava nå, jeg tar resten i moren, så jeg får litt mer tid her. Satt omtrent i hele går og bare jobbet med den oppgava, og nå er jeg så lei av alt som heter beskrivelser og konflikter og alt som er, at jeg holder på å spy! Litt frustrert vel å merke.

Som dere kanskje vet så var Tobias og Theodor her i helgen. Haha, holdt på å bli sprø noen ganger, det må jeg ærlig innrømme, men gud hvor mye bra som kommer ut av munnen på en 4- åring, og de små tydlige ordene fra en 2- åring! Så mange gullkorn fra så små gutter har jeg ikke hørt før, haha ♥♥Sier bare en ting: svart/hvit. Må le litt av det nest siste bilde der, stua vår virker så jalla :-p

- Frida

1 litteraturoppgave, 0 livLitteraturoppgave på opptil 20 datasider som skal leveres til fredag, LOVE LOVE LOVE ♥ 

Takk for meg!

- Frida

Mens jeg venter

Hallo!

Ble litt sent i dag, har vært på trafikalt grunnkurs og da jeg kom hjem hadde jeg en matteinnlevering som ventet på meg ♥ Og at Anette skulle hjelpe meg gjore bare at jeg ble sittende lenger enn nødvendig. Det var en tysk- innlevering også da, men gidder ikke å snakke mer om det.

I morgen går det i ett helt til klokka 9 så da tviler jeg på at det blir noe bloggings, og siden vi får besøk fra fredag til søndag av to små kjekkaser så vet jeg ikke om jeg får gjort det da heller, men jeg skal prøve å gjøre slik at jeg får tid til det ;-)

Gleder meg til disse kjekkasene kommer! ♥

Men når er det Lilyhammer! Nrk i mitt hjerte! haha.

- Frida

Min tirsdagskveld

Her ser du hva tirsdagskvelden min har gått ut på; appelsiner ♥ wihuu. Satt meg vel egentlig på data'n for å gjøre lekser, men ble det sånn? nei.. lurer på om jeg kommer til å få gjort noe i det hele tatt, for så vidt jeg vet så begynner one tree hill nå :  | Snakkes!

- Frida

Give me!

 

Jeg syns de skoa var så sinnsykt fine!! Men typisk meg, så hadde jeg aldri gått med de.. Jeg vet ikke hvorfor, jeg bare føler det blir feil når jeg går i høye hæler til hverdags og jeg vil jo bruke de oftere enn på fest, men så syns jeg det er så fint også.. Må bare vende det av meg og bare begynne å gjøre det!

Nå er det bare to uker til vinterferie, og da skal jeg svi av alle pengene jeg har spart opp til shopping, uten dårlig samvittighet, og jeg gleder meg!

Uka som kommer går for det meste til trafikalt grunnkurs, Y E S, så da vil dere ikke se så mye til meg med en gang, men jeg får sikkert snike inn et innlegg :-)

- Frida

Bursdag

Hallo!

Var i bursdag til Anniken i går, som blir hele 16 år i morgen! Det var en utrolig koslig kveld, lo mye for å si det sånn!♥  Burde feire bursdag oftere. Men i dag er jeg ganske stiv og støl av en merkelig grunn, og nakkekink lot seg ikke unnslippe.


Bursdagsbarnet ♥


Nachos!


Helene outsider ♥


Dorthea hvorfor grafser du i øret mitt?

Mange fine gruppebilder der!

I kveld skal jeg bare slappe av, det har kanskje blitt en del lørdager der jeg har sagt det, men etter en uke med skole så orker jeg nesten ingenting.. I dag så sov jeg til halv 3! Men da hadde jeg i tillegg vært i bursdag til klokka 12 i gårkveld da. Kjenner det at skoledagene har blitt mye hardere og når jeg kommer hjem og skal gjøre lekser så sovner jeg bare. Det er et hardt liv!

- Frida

poliomyelitt, ja takkPAAIN sier jeg bare. Vi tok sprøyte i dag, poliovaksine, og det gjorde jo ikke vondt i det hele tatt å ta den, og jeg var ikke nervøs i det hele tatt (tøff), har jo tatt sprøyter flere ganger før (tøffere), men gjør det vondt :(

Det er ikke så vondt da.. joda.. neida.. joda. Men det skal ikke stoppe meg i kjøre lat onsdag!♥ Skal bare slappe av, gjøre lekser som vi ikke har, og lade opp til helgen, som jeg tror kommer til å bli kjempe bra :-)

- Frida


Velkommen til bloggen min! Jeg er en jente på 15 som blogger mest om hverdagen min + litt andre ting. Håper du liker bloggen min, og blir veldig glad for kommentarer.

+ Legg meg til som vennMai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011


Blogg

bilde
-------------------------------------------------------------------------------- hits