290112

Hallo!

For en gang skyld har det vært skikkelig godt med søndag. Har pleid å hate søndager, bare tenker på at jeg må stå opp tidlig neste morgen og har en hel uke med skole før det er helg igjen. Har ryddet i hele huset i hele dag, siden mamma og pappa kommer hjem fra Dublin i kveld, så nå var det skikkelig godt å slappe av!

Gleder meg til travel uke nå.... NEI. Tror vi har et par prøver og på tirsdagen begynner vi med trafikkalt grunnkurs, men det begynner ikke før 18.00, heldigvis! Men det kan nok hende det blir litt dårlig med blogging allikevell.
Det har snødd litt i helgen

- Frida

Herlige lørdag!

Heisann :-)

Åh, velkommen etterlengtet HELG! ♥ Skulle vel egentlig si det i går, men var litt opptatt. Siden det har snødd i ett helt siden onsdagen? så måtte jeg ut å måke (flink) med en gang jeg kom hjem fra skolen. Hadde seriøst snø helt opp til knea! Haha. Det er selvfølgelig brøyta nå da. Etterhvert dro jeg til Birgit en liten tur. Der satt vi litt på datan og fjasa og lo :)

Kvelden i kveld skal jeg tilbringe på sofaen med mgp, godis og Det Nye, og lage litt mat til storebror og storesøss :-)
Flinka selv klar til å dra ut å jobbe i den harde virkeligheten

Håper alle får en kjempe fin helg!

- Frida

Sigrid må vente

Hallo søte små :)

For en grusom dag det har vært! Hadde konstant vondt i hodet fra da vi startet dagen på skolen til vi dro hjem, og i TILLEGG vondt i ryggen..

Haha, vet dette likner en dagebok hvor jeg skriver ned hvor jeg har vondt og hvor syk jeg er hver dag, men.. jeg trenger bare å få det ut. Dessuten blir det jo mindre og mindre for hver dag :-) tror jeg. Skal egentlig skrive en biografi om Sigrid Undset, men så frister sjokoladen, sofaen, pelspledde og Hotel Cæsar mest.... Sigrid can wait!- Frida

240112I dag var det tilbake til skolebenken, men jeg er langt fra frisk.. Jeg har en slags grusom smak i munnen hele tiden, og det får absolutt all mat til å smake dritt, and it kills me! Det var egentlig godt å komme tilbake også, men det var utrolig tungt med dobbelttime matte idag kjente jeg. Har til og med vært så grei og smitta Dorthea

Jaddaa, så her sitter jeg og skal liksom gjøre lekser, som jeg egentlig sagt til meg selv i hele dag at jeg må gjøre tidligere, men så dukket plutslig blogglysten opp! Men HEI, nå ser kanskje dette med blogg litt lysere ut :-) Dette her er jo faktisk litt mer spennende enn religionskritikk spør du meg, så jeg tok meg fri fra vg.no. Men klokka blir en halvtime mer for hvert minutt som jeg kikker på den, så da er det bare back to work!

Ha en fin kveld videre :-}

- Frida

Sick of this

Hallo igjen :)

Trodde egentlig en stund at jeg ikke kom tilbake, men jaggu! Ville bare fortelle dere hvor forferdelig fælt jeg har det, for jeg er så SYKT syk! ..

Så dette har vært en helg med pusteproblemer på grunn av tett nese, hals, .. og øre.., men det gikk greit for på fredag kom Birgit med en god bedring- gave; et lite glass fullt av godteri ♥ Helgen ble straks mye bedre!
Har vært vekk fra skolen to dager på rad OG med helg imellom, og det er ikke ofte jeg er så syk! Men i dag begynte jeg å kjenne på det at jeg savnet hverdagen litt, og etter 4 dager med absolutt null sminke, kjente jeg at jeg savnet foundation og mascara'n, så i dag måtte jeg bare ordne meg litt (som i mer en jeg faktisk pleier å gjøre) selvom jeg har vært hjemme i hele dag.


Hvis du syns jeg ser trøtt ut, så er jeg det.. og det kan ha noe med at jeg har lagt meg 12 hver kveld og våknet i 8-9 tiden hver morgen..Paracet, ibux Gel, doc og Air Penguin har vært mine bestevenner denne helga.

Jeg ser jeg må bli mye flinkere til å blogge, jeg kan ikke love noe, men jeg skal prøve så godt jeg kan å skjerpe meg :-) Haha. Snart kommer det vel forhåpentligvis en ny header også, så da blir det vel kanskje litt bedre.

- Frida

Nakkekink forever and always

Hallo

Da jeg våknet i dag merket jeg at jeg lå skikkelig vondt og da jeg reiste meg forsto jeg fort hva det var for å si det sånn, nakkekink forever in my ♥ .. Så i hele dag har jeg gått med hodet mot høyre, og det skulle ikke forundre meg om jeg våkner opp i morgen å helt stiv i ryggen eller på høyre side av nakken.. Kjente nemlig at jeg var litt sliten da jeg kom hjem

Jeg har det fælt. Men satser på at det er bedre i morgen, så lenge jeg har min bestevenn risputa ved min venstre side :-) Det er flott å ha en matteprøve å lese til da, når jeg har det så vondt som jeg har..


THUMBS UP!


Alt er visst ikke så bra allikevell..

Men nå begynner one tree hill hvis jeg ikke tar helt feil, så snakkes! :)

- Frida

Life is to short for homework

Hallo!

Godt nyttår! :-) Det var egentlig litt godt å starte på et nytt år igjen, men når jeg tenker tilbake til 2011, så må det være et av de beste årene! Kjenner jeg får helt klump i halsen og må smile når jeg tenker på alt jeg gjorde og fikk oppleve. Men satser på at dette året her blir like bra ;)

Men helt ærlig, så kjenner jeg at jeg gruer meg litt til resten av året, spesielt siden vi har startet med et hav med lekser første uka på skolen.. fml. Nå skulle jeg egentlig sette meg ned for å strikke, tro det eller ei, men det er faktisk et prosjekt på skolen, men så kom jeg på at jeg må lese i en bok, som OGSÅ er et prosjekt på skolen.. og da bestemte jeg meg for å droppe begge deler... FORDI jeg faktisk hadde lekser jeg måtte gjøre også! Så nå sitter jeg her, og har ikke fått gjort noen ting, bortsett fra tysk-leksa :))


Jeg strekker den ikke for å få det til å se ut som om jeg har komme lengre enn det jeg egentlig har.

Nå kjenner jeg selvfølgelig lukten av pappa sine vafler, så det kan bli veldig spennende å se hvordan dette skal gå. Jeg skal også få laget ny header, men denne gangen tror jeg at jeg må bytte ut selvutløseren med en venninne, men det er ikke det jeg prioriterer først, så aner ikke når den vil komme.

Men jeg får riste meg løs, å begynne å strikke ♥ wuhuu

- Frida

Året som gikk//Canon eos 550d

- Frida


Velkommen til bloggen min! Jeg er en jente på 15 som blogger mest om hverdagen min + litt andre ting. Håper du liker bloggen min, og blir veldig glad for kommentarer.

+ Legg meg til som vennMai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011


Blogg

bilde
-------------------------------------------------------------------------------- hits