Sorry

Hei dere! Vet at jeg aldri klarer å blogge ofte, og at jeg aldri klarer å holde et løfte om å bli bedre (slapp av, jeg skal ikke lage et nytt nå), og dere er sannsynligvis lei av å lese beklagelser som dette. Er også lei av å skrive beklagelser som dette. Jeg gjør det nemlig akkurat når jeg føler for det, har alltid gjort det og kommer mest sannsynlig til å fortsette med det. Har mye annet å prioritere for tiden, det blir jo litt ekstra i denne tida, men skoledagene blir fortsatt like lange etter nyttår. 

Skal kose meg litt ekstra nå rundt jul, og har ikke dårlig samvittighet for at jeg ikke får fortalt om dagen min hver dag heller. Ellers har jeg det bra og fint, gleder meg som en unge til jul, og har til og med lært å satt pris på alt og alle her i denne lille bygda. Haha, elsker å være hjemme! 

Jeg vet jo ikke når jeg kommer tilbake hit nå, som vanelig, men håper jeg får posta noen bilder før jul og litt sånn da. Men nå vil jeg gå å legge meg, er stuptrøtt, har til og med hatt fri i dag. Vi snakkes, ha en god førjulstid så lenge!

- Frida


  1 kommentarer

Postet av: Birgit
Nå er jeg så JÆVLIG LEI av å høre "sorry" fra deg!!!! Vi lesere vil ha handling, ikke ord!!! Voks opp
29.12.2012, 17:04

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Designet er laget av http://missindecisive.blogg.no

Velkommen til bloggen min! Jeg er en jente på 15 som blogger mest om hverdagen min + litt andre ting. Håper du liker bloggen min, og blir veldig glad for kommentarer.

+ Legg meg til som vennDesember 2012
November 2012
Oktober 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011


Blogg

bilde


hits --------------------------------------------------------------------------------