291112

Oi som tiden flyr! Plutselig var det veldig snart desember. Tror dette skal bli en fin jul og gleder meg skikkelig, barnetv, mer klementiner, mer julemusikk, tror ikke det kan komme mer jule-reklamer, julekalender, familietid osv osv. Har allerede komme i julemodus, har bare noen få gaver igjen og har allerede begynt på julebaksten! Eller det vil si jeg og Birgit(med litt hjelp av lillesøstra hennes)har baka DET pepperkakehuset, vi har ikke satt det sammen enda, ikke har vi baka de heller. Vi har kjevla ut deigen og skært ut formene, men det er litt av en prosess det også! 

Siden sist har jeg fått vært i en del bursdager til fine jenter, ellers har jeg bare vært utslitt. Er så lykkelig for at vi har fri i morgen, og at det kun er 3 sløve uker igjen på skolen til det er ferie. Så i kveld skal jeg slå meg helt til ro, være oppe til langt på natt(særlig), og ikke ha noen oppgaver å bekymre meg om! 
Det der er ikke i dag btw

- Frida


  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Designet er laget av http://missindecisive.blogg.no

Velkommen til bloggen min! Jeg er en jente på 15 som blogger mest om hverdagen min + litt andre ting. Håper du liker bloggen min, og blir veldig glad for kommentarer.

+ Legg meg til som vennNovember 2012
Oktober 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011


Blogg

bilde


hits --------------------------------------------------------------------------------