6 favorites

◊  Buksa mi fra Cubus! Det er så tynt stoff at den ikke er stram i det hele tatt, også er den lissom så rocka(haha) og jeg faller mer og mer for den stilen. Passer perfekt!
   
  


◊ Uansett hvor travelt jeg får det hvis det noen gang vil begynne å brenne, så sørger jeg for å få med kameraet. Etter albumene..

 


◊ Boots'a mine fra DinSko. Planla egentlig å ønske meg dem til jul, men så ble jeg redd for at de kanskje ville kjøpe feil, så kjøpte dem selv :)

  


◊  Sommeren og vinteren er mine favoritt årstider. Helt motsetninger av hverandre, men etter en fin og varm sommer ser jeg frem til å sitte inne å fyre på peisen med de beste seriene på tv, mens man får skikkelig julestemning, og etter en lang og kald vinter lengter jeg etter sene kvelder med venner og reker.


andreabadendyck, marenviks, explode og fannyba
◊  "Pumped up kicks" av Tanner Patrick, orginalen er av Foster The People, mens syns denne versjonen er bedre.
Hei dere! Hadde egentlig tenkt å vise dere 10 av mine favoritter men har hatt dette innlegget lagret i utkast i flere uker.. okei, èn uke. Fikk litt dårlig samvittighet etter hvert, haha. Vet egentlig ikke helt hva som skjedde, plutslig sa det pang så orka jeg ikke å blogge mer.. HAHA. 

Sitter på skolen akkurat nå og skriver dette i hu og i hast, mens alle andre har dratt hjem. Vaktmesteren kom akkurat og ville slå av lyset.. nå er det min oppgave før jeg går, tar det som et hint på at jeg må dra, så snakkes!

- Frida 


  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Designet er laget av http://missindecisive.blogg.no

Velkommen til bloggen min! Jeg er en jente på 15 som blogger mest om hverdagen min + litt andre ting. Håper du liker bloggen min, og blir veldig glad for kommentarer.

+ Legg meg til som vennNovember 2012
Oktober 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011


Blogg

bilde


hits --------------------------------------------------------------------------------