Her kommer den kalde fine tida

Vil bare minne dere på innlegget jeg skrev for litt siden.. Er redd den kanskje kom litt tidligere enn planlagt, men går den neste måneden like fort som denne så blir ikke det noe problem. Lenge siden det var så stort mellomrom mellom bloggingen! Har vært litt opptatt i det siste, torsdagen rakk jeg det aldri og på fredag dro jeg og Audun rett opp til Rauland etter skolen, og ble der til søndagskvelden, på mandag var jeg syk, og rakk det ikke i går heller..

Dro rett til halloween-fest hos Birgit etter skolen i dag, gjorde det ikke vanskligere enn å klippe i en topp og sminka meg litt, men jeg hadde det veldig morsomt :-) Skremte vettet av noen 12-åringer ivertfall haha! Huffameg. Skal ha OD dag i morgen og skal bare være her hjemme å vaske i huset, så da kan jeg sove lengeee. Det var faktisk mye lettere å stå opp i dag når jeg tenkte på at jeg kunne sove lenge i morgen, utrolig hva litt søvn kan bety for en. Kjenner jeg er stuptrøtt, skal prøve å skjerpe meg igjen, snakkes! 

Legger ut flere bilder fra helgen senere 

- Frida


  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Designet er laget av http://missindecisive.blogg.no

Velkommen til bloggen min! Jeg er en jente på 15 som blogger mest om hverdagen min + litt andre ting. Håper du liker bloggen min, og blir veldig glad for kommentarer.

+ Legg meg til som vennOktober 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011


Blogg

bilde


hits --------------------------------------------------------------------------------