Hun på B

Hei dere! Var litt utslitt i helgen så orka ikke å blogge, hehe. Hadde en veldig fin helg da, på fredag fikk jeg slappe heelt av som planlagt, Birgit kom på besøk på lørdagen, blir så lei! Og på søndag var jeg hos søster Ina og bare slappa av. Vi lagde indrefilet, soppstuing, partypoteter, maiskolber og saus, ah gud på jord, elsker det! ♥ Jeg og Birgit gjorde vel stort sett det vanlige, ikke noe spess. Tok på oss lua og snowboard-brillene og sykkelhjelmen og cruisa litt. Chill og digg. 

Haha, litt hyperaktiv den kvelden. Og hvis du ser at de siste bildene ikke er hos meg, så ro ned, det er hos Birgit, jeg vet det, vi bestemte oss for å slå oss helt ut og var begge steder på en kveld! Har sykt latterkrampe akkurat nå.. Nåvel. Har egentlig en matteprøve i morgen, men det er så vanskelig å pugge til en matteprøve syns jeg, vet liksom ikke helt hvordan jeg skal gjøre det, haha :p Har også en oppgave i å finne et bilde som betyr noe for meg, som jeg skal framføre foran klassen. Best å begynne nå, har mange bilder jeg ville vist også kan jeg bare plukke ut 1. Ha en fin mandagskveld!

- Frida


  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Designet er laget av http://missindecisive.blogg.no

Velkommen til bloggen min! Jeg er en jente på 15 som blogger mest om hverdagen min + litt andre ting. Håper du liker bloggen min, og blir veldig glad for kommentarer.

+ Legg meg til som vennOktober 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011


Blogg

bilde


hits --------------------------------------------------------------------------------