Som jeg lovte

Hei! Siden jeg skal bli et nytt og bedre menneske så skal jeg for en gang skyld blogge som jeg lovte. Får meg selv til å virke skikkelig bra! 

?  Som sagt har jeg fått mange nye venner, og jeg tror vi har et bedre klassemiljø enn de fleste? Vi er en skikkelig sammensveisa gjeng, utrolig nok siden 99% av klassen er jenter, haha. Er fortsatt ganske      sliten når jeg kommer hjem, men det har fått meg til å sette mer pris på hjemmet. Tror ikke akkurat jeg kommer til å pendle alle åra jeg har på skolen, alle jubler når vi starter senere på skolen, mens jeg      må stå opp halv 6 uansett. Har drøftet mye fram og tilbake slik, men har bestemt meg for å leve i nuet til den tid kommer. 

? Jeg har feiret 16-årsdagen min med fantastiske jenter!

? Jeg har fått mopedlappen! Livet mitt har blitt simpelt etter det.
       (ingen bilder) 

? I høstferien var jeg for det meste på jakt, dårligste sesongen vi noen gang har hatt, og har hatt den største skuffelsen i mitt liv! Jeg kommer fra bygda. Jeg, mamma, Anette, Ina, og Ellen var på photoshoot i    Skien. Det var kanskje ikke akkurat sånn som vi hadde sett det for oss, men vi fikk jo noen fine bilder. Apropo Ellen, jeg skal bli tante for tredje gang i november for ei lita jente som skal hete Sigrid :-)            Gleder meg VILT til å kjøpe julagaver til ei lita jente, haha♥ ?  Har vært på fine jentekvelder, sånn som på fredagen hos Birgit. Elsker sånne kvelder når man ikke har sett hverandre på ukesvis, og du kjenner du virkelig begynner å savne alle like mye! 
hahaJeg var jo som sagt hos Dorthea i går, men har ikke rukket å lagt inn noen bilder derfra enda, og ikke rekker jeg det heller. Drar straks til Ina, som har flyttet tilbake til Drangedal fra Siljan, kanskje en liten ulempe for meg, men er veldig glad for å ha henne her! Nå må jeg stikke!

- Frida


  1 kommentarer

Postet av: Janne
TILABKEEE <3 Å sånne kvelder er så koselige :D så heldig du e som blir tante igjen Frida,det blir nok kjempemoro :D einda ein snål ein som krabber rundt deg
17.10.2012, 11:31
URL: http://allwayssmile.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Designet er laget av http://missindecisive.blogg.no

Velkommen til bloggen min! Jeg er en jente på 15 som blogger mest om hverdagen min + litt andre ting. Håper du liker bloggen min, og blir veldig glad for kommentarer.

+ Legg meg til som vennOktober 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011


Blogg

bilde


hits --------------------------------------------------------------------------------