T G I F

Hallo! Venta på at dette skulle skje, haha. Når jeg kommer hjem fra skolen om dagen er jeg helt utslitt, drar halv 7 på morgenen og her hjemme i 4-tida som regel, lange dager! Har vært mye med familien i det siste etter skolen, og jeg har ikke rekke å gjort noe av det jeg skulle ha gjort for flere dager siden. Det viste seg at jeg ikke hadde noen grunn til bekymring før jeg begynte på skolen, heldigvis. Har blitt kjent med mange fra klassen og har fått mange nye venner, og vi har mye moro, haha :-)

Kjenner jeg er veldig glad for at det er helg nå, og gleder meg til å møte Janne igjen til søndagen, tror vi begge har mye å snakke om etter at vi begynte på skolen, har jo ikke sett hverandre på evigheter! I kveld sitter jeg i god-buksa og med Mord og Mysterier på tv'n, og planlegger morgendagen. Akkurat nå ser det ut som det blir mix med jentene :)Resultatet når man ikke har nok overskudd til å ta bilder.. Kjenner jeg er litt trett i øynene, men jeg hadde ikke tenkt til å legge meg helt enda, så da er det vel best å logge av.

-Frida

Ha en fin helg! :-)


  1 kommentarer

Postet av: pernille
Herregud, jeg står opp halv syv jeg.. Det var veldig koselig å se deg igjen i dag <3
24.08.2012, 23:14
URL: http://pernilleag.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Designet er laget av http://missindecisive.blogg.no

Velkommen til bloggen min! Jeg er en jente på 15 som blogger mest om hverdagen min + litt andre ting. Håper du liker bloggen min, og blir veldig glad for kommentarer.

+ Legg meg til som vennAugust 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011


Blogg

bilde


hits --------------------------------------------------------------------------------