And this is just weird

Hei dere! Måtte bare ta denne lille pausen, har rett å slett ikke gidda! Haha. Har ikke gjort så mye heller, bortsett fra i går, da gjorde jeg mye! Birgit og Janne kom slentrende inn døra med noe de kallte skoleboller?? Neida, de var veldig gode, og de hadde til og med tatt tiden til å gjøre de hjerte-formet også ♥ Etterpå gikk vi for å bade, men så ble ikke det noe av.

I morgen drar jeg til Siljan for å bli kjørt til skolen til onsdagen, haha, først nå skjønte jeg hvor dumt det virker. Jeg kunne ha tatt bussen, men å sitte helt alene å sture i kanskje flere timer? neitakk, da syns jeg det er greit å kunne bli kjørt så jeg kommer akkurat. Alt virker bare så rart. Helt alene, nei, ikke helt alene, og jeg må nødt til å slutte å klage på det! Det er bare så skummelt, jeg har jo alltid følt meg så trygg. Visste jeg hvordan dette skulle være da jeg begynte på ungdomsskolen, hadde jeg ikke vært i nærheten av nervøs! Det skumle er jo om jeg ender opp alene, hele videregående. Men da vet jeg at jeg har verdens beste venner som jeg kan komme hjem til. Er ikke en veldig sjenert person, så tror dette skal gå bra :-)


Ser du den innkjørselen der borte? Janne, orka ikke å gå.. å det gjorde Birgit glad. ♥


Yolo- Frida


  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Designet er laget av http://missindecisive.blogg.no

Velkommen til bloggen min! Jeg er en jente på 15 som blogger mest om hverdagen min + litt andre ting. Håper du liker bloggen min, og blir veldig glad for kommentarer.

+ Legg meg til som vennAugust 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011


Blogg

bilde


hits --------------------------------------------------------------------------------