Grillkvelden

Hei! Hadde det veldig koselig på grillkveld på søndagen! Dro hjem i elleve- tiden, etter å ha bada, grilla, og hatt pandoras eske. Var iskald etter å ha bada, det var jo ikke sol der vi satt, så det var ikke så lett å ha pandoras eske når fingrene er helt stive og det er mørkt som i en sekk, haha. Vi hadde det veldig gøy å lo mye da :-)


Søtt Anniken :}


Lena og Sara :-) 
Snuppsene Birgit, Janne og Anja ♥


Noen som ikke har vokst opp helt enda..


Haha, de tvingte meg til å lage denne i sløyden :(( neida. De sa at hvis jeg gjorde det, så skulle vi ha det hver gang vi hadde en jentekveld eller lignende, og den har vært godt i bruk til nå!


Sultne mennesker

Har brukt meste av dagen til å rydde og blitt litt bedre kjent med Youtube, så planene mine nå var å ligge rett ut på sofaen, men pappa jager meg ut for å klippe plenen.. Fy faen for et hardt liv!!! D-:
I går var det party at Birgits house, neida joda. Vi lagde litt taco, kledde på oss mye rart, smelta sjokolade, tok med en kurv jordbær og dro for å sette oss på brygga :-) Lagde mange fine videoer som vi har tenkt til å sette sammen en gang, så bare gled dere! Legger ut bilder fra kvelden senere.

Nå roper pappa, egentlig ikke, men best å være klar før han gjør det! Haha.

- Frida 


  1 kommentarer

Postet av: janneettestadskogli
så koselig :D
01.08.2012, 21:45
URL: http://janneettestadskogli.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Designet er laget av http://missindecisive.blogg.no

Velkommen til bloggen min! Jeg er en jente på 15 som blogger mest om hverdagen min + litt andre ting. Håper du liker bloggen min, og blir veldig glad for kommentarer.

+ Legg meg til som vennAugust 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011


Blogg

bilde


hits --------------------------------------------------------------------------------