Døgnvill

Hallo! Har akkurat sett på håndballkamp og etter å ha sittet med hjerte i halsen de 5 siste minuttene etterfulgt av stor skuffelse, ble jeg ordentlig rastløs. Nå sitter jeg her og kjenner jeg begynner å råtne innvendig, og i tillegg regner det! Ikke at det spiller noen stor rolle nå, snart halv 2 på natta. Haha, godt jeg skal på grillkveld i morgen med snuppsene :-) Vurderer nå å døgne med Kim Kardashian, men vi får se hvordan det går.

I går passa jeg gutta, mens resten av familien var i bursdag. Stuck at the age of 15. Vi koste oss vi da, hadde litt mer lyst til å sove enn det de hadde da de skulle sove, og gjett hvem som måtte stå opp med de i dag til morgenen! hahaa, neida, det gjorde jo ikke noen ting siden de sto opp klokka 10 :p Jeg får det jo til å høres ut som et mareritt hver gang de er her, men det er virkelig ikke det altså ♥ Så i dag hadde hele familien en sløv lørdag med joggedressen og sofaen hele kvelden, og det var ganske greit.

 


Arkivbilder

Veldig negativ i dag, men jeg klarer ikke å holde meg posetiv 100%, noe dere kanskje har lagt merke til tidligere.. Nå tror jeg skal gå å legge meg jeg, good night!

- Frida 


  1 kommentarer

Postet av: janneettestadskogli
hoffda fridaa,du kunne bare ringt :D men i dag blir det bra :D
29.07.2012, 13:00
URL: http://janneettestadskogli.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Designet er laget av http://missindecisive.blogg.no

Velkommen til bloggen min! Jeg er en jente på 15 som blogger mest om hverdagen min + litt andre ting. Håper du liker bloggen min, og blir veldig glad for kommentarer.

+ Legg meg til som vennJuli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011


Blogg

bilde


hits --------------------------------------------------------------------------------