Stavanger

Heei! Som dere kanskje skjønte så ble det ikke noe topp av den genseren, jeg er til å skal gjøre det så mange ganger, men så ombestemmer jeg meg med en gang jeg ser den.. Den hadde blitt så kul som topp, men jeg har ikke samvittighet til å klippe i den.

På mandagen rettet vi nesen mot Stavanger. Vi var heldige og fikk litt godvær, men det varte jo ikke så lenge, men det gjorde ingenting for Stavanger er en fantastisk by! Gode gamle Drangdølinger blir nok litt øre av trafikken(snakker om meg), men det gjorde ingenting å gå i gamlebyen sammen med Heleniiis :-) På tirsdagen tok vi en sightseeing ut i Lysefjorden, og skulle se Prekestolen, den var jo fin og hvit.. ettersom vi ikke så en dritt siden hele fjorden var tåkelagt! he he.

Ellers hadde vi en veldig fin tur da! :) 


Sleeping beauty 1


Sleeping beauty 2 :)
Ah, Steak House i mitt ♥
haha, skyt bryst


Du kan jo prøve å gjette hva som skal være her
Jeg og Helene satt å koste oss og så på rare folk på brygga...


... så dukka denne opp, og den angrep meg etter at jeg ga den sjokolade, snakk om utakknemelig drittdue..
Fant akkurat ut at Paradise-Kristin og Dennis var der akkurat samtidig som oss, og gjett hva! Jeg så ikke noe til de! Enda jeg faktisk var litt på utkikk. Jajaaa. I kveld har jeg tenkt til å slappe av bare, skal begynne på sesong 6 av Keeping up with the Kardashians, har fått sykt dilla! På en måte minner det litt om min egen familie, og på en måte gjør det ikke det i det hele tatt!

- Frida


  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Designet er laget av http://missindecisive.blogg.no

Velkommen til bloggen min! Jeg er en jente på 15 som blogger mest om hverdagen min + litt andre ting. Håper du liker bloggen min, og blir veldig glad for kommentarer.

+ Legg meg til som vennJuli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011


Blogg

bilde


hits --------------------------------------------------------------------------------