Hello sunshine!

Hei! I dag tok solen en liten tur til Drangedal, så jeg, Ina og Theodor bestemte oss for å ta en tur til Kragerø(ironisk nok). Etter å ha sitte på brygga en stund er jeg helt klar på at jeg ønsker meg hytte ved sjøen og en fin båt til bursdagen. Takk på forhånd! Da vi kom hjem igjen spiste vi grillmat og bare koste oss :-)

Skal kjøpe meg såpeboblegreie på butikken i morgen. Over til noe annet, på mandagen var jeg, Anniken og Helene på badestranda en liten tur. Vi kjøpte med oss litt godis og satt der nede å prata og hadde det gøy, dro også etterhvert opp til Stine og Gina en liten tur på slutten av kvelden :-) I går bestemte jeg, mamma, pappa og Anette oss for å dra på Sørlandsenteret, og det var senteret sitt! Haha, var ikke så lite akkurat. Fikk kjøpt meg litt nødvendige klær, men holdt godt på lommeboka(eller ikke siden det var mamma som betalte) for til mandagen drar jeg og Helene for å ta Stavanger med storm! Skal sove der to netter, og håper på at vi får tid til litt shopping og ikke bare fantstreker :)

Så det har jeg gjort de siste dagene! Fin oppsumering. Jeg vet det kan bli litt kjedelig, men enten etterpå, eller i morgen så har jeg tenkt til å lage meg en topp(hvor teit hørs ikke den setningen ut), så jeg kan jo kanskje vise dere resultatet av den? Snakkes!

- Frida


  3 kommentarer

Postet av: <3 annikenl
vi kan godt spleise på en hytte liksom.. helt ok det :)))
07.07.2012, 03:59
URL: http://annikenl.blogg.no
Postet av: janneettestadskogli
såå koselig! :) Kos deg masse snuppa,så håper eg me au kan finne på nokke ein dag :)
10.07.2012, 14:05
URL: http://janneettestadskogli.blogg.no
Postet av: oneblogoneworld by Ida-Lovise
Fine bilder :-)
10.07.2012, 14:39
URL: http://oneblogoneworld.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Designet er laget av http://missindecisive.blogg.no

Velkommen til bloggen min! Jeg er en jente på 15 som blogger mest om hverdagen min + litt andre ting. Håper du liker bloggen min, og blir veldig glad for kommentarer.

+ Legg meg til som vennJuli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011


Blogg

bilde


hits --------------------------------------------------------------------------------