F og E

Hei! Har vært litt elendig med oppdateringer i det siste gitt, har faktisk hatt litt å bedrive tiden med. På onsdag dro vi på fotballkamp sammen med resten av skolen for aller siste gang, og nå er det virkelig over! Planen vår var å spyle ned lærerene, men det endte med at vi heller spylte ned hverandre :p Veldig godt med ferie, og har skjønt at skolen har tatt på, siden jeg har startet de siste dagene etter klokka 12. Har ikke store planene for sommeren egentlig, så lenge det ikke blir like mye regn som i fjor, så tror jeg det blir ganske greit det også :-)  

Var forresten i byen med mamma på mandagen, måtte klippe meg og litt forskjellig før den store avslutningen vetdu. Fikk også shoppa littegrann, men jeg hadde jo ikke like god tid som mamma på det, sååå det var kanskje litt urettferdig(...), men overlever :-) Har ikke klipt meg siden jeg klipte bob, så det har vært ujevn lengde lenge nå, godt å få den vekk! På torsdagen var vi en liten gjeng og grilla på Kåsemyra, hadde mye moro og det var veldig koslig. I går dro jeg og søster Ellen på kino sammen med søster Ina, Snow white and the huntsman var ganske bra, men man skal være litt glad i science fiction (+ for at huntsmannen var syyykt kjekk!).  

Før:
Etter:Ble veldig fornøyd :)

Nå har Birgit og Dorthea forlatt meg her hjemme for å dra til California, wtf? Og ettersom de fleste oppdateringer er om at jeg har vært med henne, så vil det nok bli lite blogging nå.... neida! joda. neidaa. (jo). Haha, men jeg har da så mange andre fine jenter rundt meg så det går nok bra :-)

- Frida


  2 kommentarer

Postet av: kirsten
wow! det var kjempefint du kledde det!:)
24.06.2012, 21:27
URL: http://kirstenrr.blogg.no
Postet av: Janne
Så fint det blei Frida,det kledde du! :) Du skal nok få litt å finne på forde ska du se!!! :DD
25.06.2012, 02:11
URL: http://janneettestadskogli.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Designet er laget av http://missindecisive.blogg.no

Velkommen til bloggen min! Jeg er en jente på 15 som blogger mest om hverdagen min + litt andre ting. Håper du liker bloggen min, og blir veldig glad for kommentarer.

+ Legg meg til som vennJuni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011


Blogg

bilde


hits --------------------------------------------------------------------------------